Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok arról a lányról aki állatbarát, önkénteskedik is, és olyan barátja van aki felrúgott egy macskát séta közben a lány szeme láttára? És ez nem volt a lánynak szakító ok?

Figyelt kérdés
2022. szept. 22. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
13%

A legtöbb lány csak divatállatvédő.

Ja, és SOK nő azt is benyeli, ha a pasija veri, vagy dugja a közös gyereküket, csak ott legyen a kani, és néha farkalja.

A nők ilyen.

2022. szept. 22. 15:35
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Olyan kapcsolatok is vannak ahol a férfi a nőt rúgja fel mégis együtt vannak - nem szabad mindent felmvenni , mindenbe beleàllni , ha ez kell akkor ez kell sajnos
2022. szept. 22. 16:03
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Én nem csak elhagytam volna, de agyon is utom, ha ilyet csinál előttem. Mondjuk alapból nem jövök össze ilyen erőszakos barmokkal. Aki az állatokkal így bánik, az az emberekkel is.
2022. szept. 22. 16:44
 4/9 A kérdező kommentje:

"Én nem csak elhagytam volna, de agyon is utom"

De kemeny vagy

2022. szept. 22. 17:10
 5/9 A kérdező kommentje:
Hany kg vagy torpilla?
2022. szept. 22. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Álszent, vagy vak.
2022. szept. 22. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Feljelenteném de elötte indian tesók kitaposnak belole amit kell. A szocipaták rugdosnak állatokat.
2022. szept. 22. 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:
65%
Hogy jön az ide, hány kiló vagyok? Csak mondom, hogy a legkiválóbb boxolok sem voltak 120 kilós kigyúrt állatok. Jó helyre kell tudni ütni. És igen, ha valaki ilyet tenne előttem, biztosan nekimennék.
2022. szept. 22. 21:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Feljelenteném de elötte indian tesók kitaposnak belole amit kell. A szocipaták rugdosnak állatokat.

Meg az indián (nekem aztán egyáltalán nem) tesók! Azok a legnagyobb állat (és ember-) kínzók!

2022. szept. 23. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!