Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kutya illene jobban a páromhoz? Ha állatbarát, nagyon kedves, gondos, megértő, és szerető ember?
Huski, labrador vagy golder retriever?
16L(ő 17F,vízöntők vagyunk mind a ketten)
Miért nem?
Bocsi, de nem értem, mivel e tudod, hogy nem, gondolom a miértjét is, és be tudsz avatni. :)
Szia. Köszönöm a válaszokat, de nem tudok dönteni.
Azért nem, mert pl 1 juhterelő kutya nem illik szobába, mint ahogy 1 csivava sem illik juhot terelni. Tudom, rossz példa, de minden kutyát másra "fejlesztettek" ki az évezredek alatt, és minden kutyafajta másmilyen egyéniségű.
Szerintem e három kutya közül mindegy, melyik, mert mindegyik fajta sok törődést és szeretetet igényel. Talán még a husky az, amelyik a legjobban elvan, ha néha háttérbe szorul. Viszont neki van a legnagyobb mozgás- és térigénye is. Bátyámnak volt, és szegény nem maradhatott náluk, mert költözniük kellett, és az új helyen már nem fért el... :(
Mondjuk én a labradorra szavaznék, mert az afgán agár után az a legkedvesebb kutyafajtám. :) És ők még idősebb korukban is szinte ugyanolyanok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!