Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? . Baratomnak van egy kutyaja es nem szeretem! En nagyon allatbarat vagyok soha egy allatot nem tudnek bantani, imadom oket, nekem is van kutyam, es macskam is, de fokent macskaparti vagyok.
Egyrészt a kutya imádata..amikor bármit csinál az állat az cuki elfog múlni lévén még realtív új.
Másrészt....ha téged ez ilyen szinten zavar akkor inkább szakíts, de arra számíts hogy mindenki kényes k-nak fog titulálni.
Én is szeretem a kutyákat, van kettő is, de a falra mászok, ha valaki úgy kezeli a kutyát mint egy kisgyereket.
De lehet, hogy azért viselkedik így, mert csak pár hónapja van meg neki. Legyél vele türelmes kicsit.
#1, ez sajnos nem biztos hogy igaz, nem fog elmúlni. Egyik barátomnak 6 éve van macskája, az is csak gügyögve tud hozzá (és róla) beszélni, és esze ágában sincs megnevelni, pedig az a macska is mindenhova piszkít még az ágyra is...
Másik barátom pedig még a kölyök kutyát is fenéken billentette amikor bepisilt (nem durván, csak jelzésként hogy nem szabad), és mindig is komolyabban beszélt vele, nem is lett a kutya se hülye, se becsinálós.
De sajnos sokan a felnőtt kutyát is jobban imádják mint más a gyerekét, és mindent elnéznek neki. Mondjuk fiúknál ez ritka...
Lehet én is hisztis 3,14csa vagyok, de szerintem egy állattal is kell tudni bánni, nem hülye az, ha normálisan kezelik/nevelik, akkor egészen jó kutya is lehet belőle.
Úgyhogy kedves kérdező, ezt azért gondold át, és ha sokat vagytok együtt, akkor akár te is megpróbálhatsz foglalkozni a kutyával, persze csak ha a barátod nem szól érte ha rászólsz a kutyára. Én egyébként a macskás barátommal ezért is nem jöttem össze, mert tudtam hogy ha a többi hülyeségét el is tudom fogadni, ezt biztosan nem... De beszélj vele. Más kérdés hogyha a kutyájával ilyen dilettáns, akkor milyen a többi dologgal? Pl veled? Beszéljétek meg és ha továbbra is óvodás marad, akkor keress egy férfit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!