Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire gondolnátok ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnátok ha a párotok exe belájkolná a közös képeteket?

Figyelt kérdés

Ismerősök maradtak a szakítás után. Mivel én is meg vagyok jelölve a képen, kaptam róla értesítést. Sokkal szebb mint én, a közelébe sem érek.

Fel akarja hívni magára a figyelmet vagy csak szimplán belájkolta?

júl. 20. 08:43
A kérdező szavazást indított:
Fel akarja magára hívni a figyelmet
Csak úgy belájkolta, nem akar semmit
28 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
30%
Vagy csak simán megnézte a képet és véletlenül lájkolta be, anélkül hogy észrevette volna.
júl. 20. 08:47
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Örömmel veszi tudomásul, hogy az exe boldog az új kapcsolatában.
júl. 20. 08:53
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Látom még mindig azon kattogsz, hogy a nő miért lájkolta a közös képeteket…

Nem, nem akarta magára felhívni a figyelmet, ha ez lenne a célja, akkor a többi képre is reagálna, de a korábbi kérdésedben azt írtad, hogy a férjed lájkolja az ő képeit, fordítva nem. Csak ezt az egy közös képet, amin a férjed veled programozik. Hisz korábban mikor a férjed vallomást tett neki, ő maga írta, hogy foglalkozzon inkább veled.

Fogd már fel, hogy itt nem a nővel van probléma, hanem a férjeddel, aki a mai napig nem tette teljesen túl magát rajta, sőt, még kezdeményezett is felé.

júl. 20. 08:53
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy tetszik neki a fotó.
júl. 20. 09:01
 5/16 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező, ha tudnád, mennyi nem szép nő van, aki annak látszik...

Van, akinek csak ez marad, a külső, semmi más.

júl. 20. 09:11
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

"Este nem bírtam tovább, belenéztem a férjem telefonjába és ott volt az üzenet amit írt a nőnek kb három hete. “Nem akarlak zavarni de nem tudom tovább magamba tartani, sosem tettem teljesen túl magam rajtad, azóta is sokszor gondolok rád! Még mindig vannak érzéseim irántad! Te vagy a pótolhatatlan nő számomra!”"

Te meg egy lájkon rugózol?

júl. 20. 09:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Hogy valamiért azt hiszi köze lenne hozzánk, meg valamiert velunk foglalkozik.

Nyilván a párod tartja élve a kontaktot vele.

Engem zavarna hogy a kapcsolatunkban "van" mint vmi légy a levesben.

júl. 20. 09:25
 8/16 anonim ***** válasza:
89%

Ha a #3-nak meg a #6-nak igaza van, és tényleg te írtad ki azt a kérdést is, akkor viszont kezeltesd magad!

Feketén-fehéren le lett írva, de a Napnál is világosabb, hogy a férjed NEM tud túllépni az exen, rohadtul megalázó helyzetbe hozott, egy gerinctelen fa$$zal élsz együtt, akinek egy pótlék vagy az életében.

Ezzel szemben a nő semmit nem tett, látszik, hogy évek óta túlvan ezen a nyomortanyán, a közös(!!!) képetekre nyomott egy lájkot, remélve, hogy ezzel egyértelműsíti a helyzetet.

És te ez utóbbin kattogsz, miközben otthon akkora a szar, hogy ezt már csak a válás oldja meg, a fa$zom sem akarna más árnyékban élni...

júl. 20. 09:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy szebb nálad a nő. A párom a kapcsolatunk elején baráti viszonyt tartott fenn az egyik exével és a férjével, amíg nagyon gyorsan le nem állítottam. Akkor én is ezt hoztam fel neki amellett, hogy nagyon ízléstelennek tartottam összejárni velük, hogy ez egy ilyen festett szőke csaj, aki sokkal szebb nálam, és ne kelljen már nézni a pofáját még félévben egyszer sem. Ezen teljesen ledöbbent, mert szerinte ha bármelyik férfit megkérdezném erről, egy se mondaná, hogy az a nő nálam szebb, és bele sem gondolt, hogy ilyesmi egyáltalán felmerült bennem.
júl. 20. 09:53
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt nem értem, hogy téged miért az foglalkoztat, hogy az ex, aki egy teljesen normális nő, lájkol egy KÖZÖS képet rólatok. Szerintem ezzel igazából azt akarta megerősíteni, hogy nem akar semmit a férjedtől, aki pofátlanul írogat neki. Már ott kellett volna kib.szni, amikor az ex munkahelyére vitt téged kávézni, mert ott a legjobb a kávé. Inkább iszok valami instant szart, mint ilyen helyzetbe hozzam azt, akit elvileg szeretek. Figyelj, én tudom hogy nehéz, tudom hogy nagyon rossz. De ha most nem lépsz, esélyt sem adsz arra, hogy valaha boldog házasságban, boldog családként élj olyan férfival, aki nem a szuperpuncit siratja hanem téged lát csak.
júl. 20. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!