Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megakar csalni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megakar csalni a barátnőm, vagy ti mire gondolnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel már 7 éve vagyunk együtt, az utóbbi időben már nem olyan a köztünk lévő szerelem, amilyen volt a kezdeti időben, ehhez hozzátartozik az, hogy a barátnőm nem igazán akar beletenni a kapcsolatunkba pluszt, de tőlem meg mindent elvár cserébe.

Egyik nap egy Instagram üzenet fogadott egy ismeretlen embertől, azt írta nekem, hogy tudom, hogy te vagy az xy párja, szeretnék neked elküldeni pár képernyőképet, hogy milyen üzeneteket kaptam a barátnődtől. Szeretném leszögezni, hogy soha nem tekintettem a barátnődre úgy, mint potenciális lány, csak egy emberként, akivel szeretek beszélgetni, viszont úgy gondolom, hogy a másik fél erről máshogy gondolkozik, ha szeretnéd, találkozzunk személyesen, olvass a beszélgetésből annyit, amennyit szeretnél.

Kérlek nézd meg amiket küldtem és mérlegelj.

Olyan üzeneteket küldött a barátnőm egy srácnak, hogy Novemberben felfog menni egy koncertre, és milyen jó lenne, ha Ő elkísérné Őt, és utána tudnának nála aludni.

Mondott neki olyanokat is, hogy ha gondolja, akkor szívesen telefont cserél vele, mert a pasi telefonja újabb, cserébe igaz kapna egy régebbit, de lenne rajta sok akt kép.

Írt olyat is a pasinak, hogy milyen férfias, és, hogy csodálkozik, hogy szingli.

Illetve a barátnőm többször célozgatott rá, hogy jó lenne már vele találkozni.

A kérdésemre a srác elmondta, hogy a barátnőm követte Őt be, és írt rá válaszolva egy sztoriára, nem tudja, hogy honnan talált rá, mert nincs közös ismerősük, és nem ismerték az előtt egymást.

Olyanra is gondoltam, hogy a srác így akar bizalmatlanságot kelteni köztünk, majd szakításra bírni minket, és akkor repülne rá a barátnőmre, mert ezek alapján én nem gondolnék szakításra.

2023. okt. 28. 12:36
 1/5 A kérdező kommentje:
Erről a srácról sosem beszélt nekem a barátnőm, szóval én nem tudtam a létezéséről.
2023. okt. 28. 12:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már te is tudod a választ, különben ez a kérdés nem született volna meg.

Sajnos mindenkit megunnak előbb vagy utóbb. :/

De, ne legyen igazunk.

2023. okt. 28. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha o repulne ra hatso szandekbol, akkor az insta kovetes nem letezne. Ha megis megvan, akkor nem kerdes a szitu, a baratnod ra van kattanva es siman meg is csalna vele. En megkoszonnem neki, hogy szolt, jo tudni kivel el az ember egyutt.
2023. okt. 28. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Már csal érzelmi szálon, idő kérdése mikor rakja szét a lábait neki. Dobd ki!
2023. okt. 28. 13:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Figyu itt szo nincs vonzalomrol vagy viszonyrol. A csajod kihasznalja a szerencsetlen idiotat. Ertelmetlen a feltekenyseged.
2023. okt. 29. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!