Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a helyemben a barátnőtökről, ha a következő beszélgetés derülne ki róla?
Mivel az oldal belekötött csomószor a formátumba, így picit máshogy kell írnom, nem tudom bemásolni csak a beszélgetést.
A srác elvileg a legjobb barátja. A barátnőm állítólag semmit nem akar tőle, de a srác már több hónapja bele van zúgva. Ezen kívül naponta találkoznak, mivel osztálytársak, egy a haveri társaságuk, sokat vannak együtt.
Tehát a beszélgetés:
A barátnőm írta a srácnak, hogy "ááá :D imááádom a profilképeeed :P"
Erre a srác " erre mondjam azt h én meg téged imádlak?:$"
Ekkor a barátnőm ":) jajjj,mindjárt elolvadok! :) :$ holnap találkozunk! viszek Neked CSÓKiiiit :D:D:D:D"
Szerintetek?
finoman utalnék rá hogy zavar
nem akarlak megijeszteni, de én ha szeretem a barátom akkor fiúnak eleve nem írok ilyet....
IlyeT én is mondok néha, de abszolút nem gondolom komolyan. Nagyobb gond, ha a srác akinek mondom, viszont igenis komolyan gondolja! Ilyenkor természetesen megmondom neki mi a helyzet, de én személyemnél fogva beszélek így vele, de többet nem is akarok tőle!
18/L
dob a francba, ilyet.....:S
nagyon csúnyán átver téged
nem mondunk ilyet egy olyannak aki belénk van zúgva,akkor ha szeretjük a baràtunkat.
egyértelmü, hogy szereti kelletni magàt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!