Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok ez alapján,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok ez alapján, visszaírnátok neki?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit egyetem eleje óta(4 éve) próbálok becserkészni de mindig csak barátként nézett rám így maradtunk barátok.

Nyár előtt elhívtam kajálni egy étterembe (szerintem ő nem gondolta randinak, én se mondtam hogy az lenne ). Eljött én pedig próbáltam végig tudtára adni hogy bejön nekem. En is fizettem meg minden.

Majd utána eltűnt. Hiába írtam neki, vagy el sem olvasta vagy elolvasta de nem írt vissza semmit. 3 hónapig nem méltatott válaszra sem.

Majd 3 hónap után írt hogy jaj ne haragudjak nagyon rossz időszaka volt és mi újság. Ennyit.

Ti ebből mit szűrnétek le? Visszaírnátok neki?

25F

2023. szept. 14. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Ha visszaírnék, akkor elküldeném a picsába. De talán jobban zavarná, ha csak láttamoznád és nem reagálnál.
2023. szept. 14. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:

tipikusan az a lány aki szép és okos és tudja is magáról, mindig egy csomó pasi udvarolt neki. Ő meg mindig a legnagyobb f*ckboyokkal jött össze.

Nem is rudom miért vagyok oda érte még mindig :(

2023. szept. 14. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Unatkozik, amikor nincs aki dugja, es egy kis rajongast szeretne. Ne gondold, hogy ez elorelepes. En csak annyit irnek neki, hogy mar nem aktualis.
2023. szept. 14. 13:32
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Sztem tiltsd le inkább. Tipikus ribi, aki kihasznál téged
2023. szept. 14. 18:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy én nem szórakoznék vele ennyit. Ha te még szórakozni akarsz vele, akkor a lelked rajta, de ha még férfinak tartod magad, fix hogy nem fizetsz neki kaját! Érthető, amit mondok neked öcskösöm?
2023. szept. 15. 10:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekled igazán! Bármilyen nehéz időszakban tett volna (szerintem) minimum annyit , hogy ne veszítsd ez az érdeklődést..

36 N

2023. szept. 15. 21:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Azon gondolkodom hogy lehet túl nyomulós voltam mert állandóan csak kérdeztem hogy mikor ér rá ezt meg azt csinálni ő meg mindig valami indokot felhozott hogy még nem tudja meg elfoglalt ,stb.

Szóval lehet az én hibám

2023. szept. 16. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:
Dehogy voltál nyomolús, ha valakivel kapcsolatot szeretnél az a legkevesebb, hogy találkozol vele. Ha te tényleg fontos lettél volna neki, nem kifogásokat keresett volna, hanem ő is találkozni akart volna, és nézte volna a lehetőségeket. Szóval emiatt ne rágd magad, nem hibáztál
2023. szept. 16. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!