Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok ez alapján, visszaírnátok neki?
Van egy lány akit egyetem eleje óta(4 éve) próbálok becserkészni de mindig csak barátként nézett rám így maradtunk barátok.
Nyár előtt elhívtam kajálni egy étterembe (szerintem ő nem gondolta randinak, én se mondtam hogy az lenne ). Eljött én pedig próbáltam végig tudtára adni hogy bejön nekem. En is fizettem meg minden.
Majd utána eltűnt. Hiába írtam neki, vagy el sem olvasta vagy elolvasta de nem írt vissza semmit. 3 hónapig nem méltatott válaszra sem.
Majd 3 hónap után írt hogy jaj ne haragudjak nagyon rossz időszaka volt és mi újság. Ennyit.
Ti ebből mit szűrnétek le? Visszaírnátok neki?
25F
tipikusan az a lány aki szép és okos és tudja is magáról, mindig egy csomó pasi udvarolt neki. Ő meg mindig a legnagyobb f*ckboyokkal jött össze.
Nem is rudom miért vagyok oda érte még mindig :(
Nem érdekled igazán! Bármilyen nehéz időszakban tett volna (szerintem) minimum annyit , hogy ne veszítsd ez az érdeklődést..
36 N
Azon gondolkodom hogy lehet túl nyomulós voltam mert állandóan csak kérdeztem hogy mikor ér rá ezt meg azt csinálni ő meg mindig valami indokot felhozott hogy még nem tudja meg elfoglalt ,stb.
Szóval lehet az én hibám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!