Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaírnátok egy ilyen nőnek?
Van egy nő akivel régóta levelezek és most végre itthon van Magyarországon.
Folyton ghosthingolt (fent volt és nem írt vissza), azt mondta depressziós. Ő vetette fel, hogy találkozunk és utána hetekig nem reagált amikor kérdeztem hogy mi legyen. Én meg elkezdtem aggódni miatta és egy csomót írtam neki, hogy valami kárt tett magában attól féltem, aztán felhívtam mondta minden rendben, csak maga alatt van. Végül rengeteg ghostingolás után találkoztunk. Gondoltam az a baj, hogy depis szegény.
Aztán elkezdett írni megint és a múlt hónapban összefutottunk.
A talin/randin meg leültünk sakkozni, beszegetni egy puba és elővett egy csomag földimogyorót, amit nem bírt felbontani én kibontottam udvariasan neki és nem kínált meg belőle... Na nem mintha annyira vágytam volna rá, de ez nagyon rosszul esett. Szerintem ha leülsz valakivel egy asztalhoz akkor alap, hogy megkínálod.
Amikor hazaért írt egyből, hogy milyen jól érezte magát. De én hezitáltam akkor, hogy kérjek-e második randit és csak pár napra rá írtam vissza este, hogy jó volt, de nem volt meg már bennem az a lelkesedés, mint amikor találkozni akartam vele, ezek miatt a dolgok miatt.
Utána nem írt jó sokáig, gondolom megsértődött ezen, hogy nem egyből írtam, meg nem érződött az a lelkesedés az írásomon mint először. Én meg kezdtem megkönnyebbülni mert dilemmában voltam ezek miatt a dolgok miatt.
Aztán ma rám írt, megint... Gondolom akarja folytatni, mert élvezte a talit.
Viszont ebből kiindulva nem is az volt a baja, hogy depis volt, hanem csak így akarta megkívántatni jobban magát, hogy ghostingol. Kitudja még hány férfival csinálja ugyan ezt... <-- Akár mennyire is fáj ezt leírni ez elég valószínű, hogy hülyíttet engem.
Az is baj, hogy kevés nő tetszik igazán (100-ból olyan max 5-10), de ő közte van és még így is iszonyatosan vonz ez a lány... :( Szóval nem nagyon fogok hasonlóra bukkanni egyhamar ha elengedem.
Ti mit tettnétek ilyen helyzetben?
Egyáltalán válaszolnátok? Vagy ami ennyi szenvedést okoz elengednétek inkább. Én nagyon úgy érzem, hogy valamit majd válaszolok és inkább elengedem az egészet bármennyire is fájni fog mert csak rosszabb lesz idővel, ha ez folytatódik.
Ez a csaj még saját maga sem tudja mit akar. Bizonytalan, kiegyensúlyozatlan érzelmileg, billeg össze-vissza, s a mogyis történet rávilágít arra hogy elég önző típus.
Első körben te döntsd el mit akarsz tőle! Kapcsolatot szerintem ne, mert le fog rántani a saját szintjére. Ha csak szex akkor meg lépkedj annak az irányába és búbold meg :)
Meggyőztetek! :) Ami ennyi szenvedést okoz azt inkább jobb elengedni. Simán lefeküdni meg nem hiszem, hogy letudnék vele úgy, hogy utána ne gondolnék rá folyamatosan... Inkább elengedem...
Marad az incel korszak megint. :( De még így is jobb, legalább ez túlélhető valahogy, meg már megszoktam, hogy egyedül vagyok.
Köszönöm a válaszokat mentek a like-ok! :)
Nem amiatt vagyok incel mert bármi gondom lenne a kommunikációval vagy személyiségzavarom lenne. A nőket nem tartom alacsonyabb rendűnek egyáltalán és még a feminizmussal és némileg szimpatizálok. Ha ismernél személyesen valószínűleg majdnem az ellenkezőjét gondolnád rólam.
Inkább az életvitelem miatt (nem nagyon járok el sehova ahol sok nő lenne), de volt már barátnőm, illetve van tapasztalatom az ágyban (nem olyan sok, de azért egy közepes tapasztalat).
Bár volt egy másik lány akit nem tudtam felszedni, pedig nagyon tetszettünk egymásnak. Ott csak váratlanul leblokkoltam, nem mertem lépni, nem hittem volna, hogy egy nőnemű lény csak így leszólít és közeledni kezd majd... :(
De ha most lenne ilyen szerencsém, akkor már simán elhívnám kávézni.
De ha randira elmegyek valakivel akkor abszolúlt nem vagyok gátlásos. Pl. ennek a lánynak is tetszett ahogyan kommunikálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!