Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » . Neked írnak/visszaírnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Neked írnak/visszaírnak a fullos jó pasik Grindren meg egyéb társkeresőn?

Figyelt kérdés

Nagyjából 3 év alatt amit észrevettem a Grindren meg Romeon, hogy a legjobb pasik (átlagos testalkat, extrán jóképű, stb) 20-35 között szinte soha nem írnak vissza. Ha véletlenül igen, akkor is csak egy "Szia", aztán meggondolják magukat, és többet már nem írnak.

Ezzel szemben a csúnyácskák vagy a ducik állandóan betalálnak. Vannak akik meg sem értik, hogy nem tetszenek nekem (mikor le is írom, hogy nem az esetem), és csak írnak és írnak. Ha letiltok valakit, akkor gonosz vagyok. Meg alapból gonosz vagyok, amiért nem akarok találkozni/szexelni valakivel, aki nem tetszik.

Én magamat átlagosnak vélem minden szempontból.

Volt jópár kalandom szintén átlagos fiúkkal, így nem panaszkodok, hogy rossz lenne a szexuális életem. Viszont kezdem azt hinni hogy semmi értelme az igazit keresni, meg komoly kapcsolatot a meleg világban, mert ebből úgy se lesz semmi soha. Aki nekem tetszene, annak én nem fogok kelleni, mert úgyis kap jobbat, vagyis minek kezdjen velem. Akinek én tetszek, az nekem nem fog kelleni, hiába akarja rámkényszeríteni magát. Lehet a legjobb ember, ha külsőre nem tetszik, abból nem lesz vonzalom soha. Ez van. Így kezdem feladni a reményt, hogy a szexen túl ki is alakulhat valami valakivel. Más is így van ezzel?

2021. júl. 26. 02:05
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér!

Ne add fel!

A szerelem nem megrendelésre jön: ő a hívatlan vendég, aki kopogás nélkül rád szakítja az ajtót..

Addig meg szexelgessél nyugodtan - mert az az élet része, és ahhoz nem kell szerelmesnek lenned!

2021. júl. 26. 04:20
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Ha te atlagos vagy, akkor ertheto, ha a "fullos" pasik nem vesznek eszre. Mibol gondolod, hogy egy ilyen lenne az igazi neked? Csak azert, mert ok jonnek be a legjobban?
2021. júl. 26. 06:34
 3/9 sterling.archer ***** válasza:
6%
XDD hat te sem mehet valami jo p*ina ha csak ezek talalnak be. Talan nezz magadba mielott valogatnal.Ok - okozat. :D
2021. júl. 26. 10:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan ugyanígy vagyok ezzel! Sőt az, amit a végén írtál, hogy "Aki nekem tetszene, annak én nem fogok kelleni" és "Akinek én tetszek, az nekem nem fog kelleni" ez konkrétan ugyanígy megfogalmazódott bennem.

Azt érzem, hogy már minden társkeresőt kipróbáltam, és mindenhol ezt a jelenséget tapasztaltam.

Nap mint nap írnak srácok, akik nem jönnek be, hogy azta mennyire jól nézek ki meg ilyenek, és alig győzöm őket lekoptatni. Sokszor már nekem is a tiltáshoz kell folyamodnom, ami tudom, hogy nem egy kedves dolog... xd

És amikor találok egy nagyon helyes, jóképű csávót, aki tökre bejön, akkor ráírok, és vagy nem ír vissza, vagy rövid beszélgetés után ghostol.

És jah már én is kezdem ezt feladni, és lehet, hogy inkább átállnék az alkalmira, annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy az nem tenne igazán boldoggá... :c

2021. júl. 26. 20:35
 5/9 anonim ***** válasza:
92%

2: Miért ne tetszhetne egy fullos, helyes pasi egy átlagosnak mondott srácnak? Való igaz, hogy az igazi nem feltétlen passzol az álomképbe, de biztos vagyok benne, hogy tele van olyan srácokkal a világ, akinek pont a kerdező az esete :)

Egyébként kérdező, aki ilyen fullos pali és nem ír vissza, meg eleve, aki nem ír vissza, semmiképpen sem érdemes bánkódni. Az ilyenek legalább hamar kihullanak. A külsőség egy olyan adottság, ami képes vonzalmat ébreszteni, de megtartani csak a belső értékek fognak, kvazi, aki nem reked meg egy sziánál, hanem aki értelmes és egyezik az értékrendetek. Egyébként pedig érdemes nem a másikhoz mérni magunkat, hanem a saját értékeinkre, adottságainkra összpontosítani, ugyanis véleményem szerint egy magabiztos, átlagos srác olykor szexibb lehet, mint egy üres lelkületű izmos pali. De azt hozzá teszem, hogy van a világban egy csomó helyes és izmos srác, akinek van esze, és sajnos olyan is, aki kívül belül gázos.. na ennyi :) Én is, mikor ismerkedtem, írt ilyen is, olyan is. Remélem segített.

2021. júl. 26. 21:12
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös, férfiakról beszélünk. Nem egy nagy titok és rengeteg evolúciós pszichológiai kutatásból bizonyított tény, hogy a férfiakat a külső fogja meg.

Melegeknél szerintem sokkal ritkább az, hogy egy megnyerő személyiséggel kompenzálja valaki a hátrányos külsejét. Ha valaki 5/10-es, akkor nyilván tetszhet neki egy 10/10-es, de a 10/10-esnek szintén van ízlése és a hasonló 10/10-es előbb fog bejönni neki, mint egy 5/10-es. Szerintem (de javíts ki ha tévedek) itt nem működik az, mint a nőknél, hogy hatalmas önbizalommal és egy igazán karakteres személyiséggel kompenzálod a külsődet és ezekkel ébresztesz vonzalmat.

De ha ez működik is férfiak között (csak biszex vagyok és érzelmileg nem tudok vonzódni férfiakhoz, csak szexuálisan, szóval ebben nincsen tapasztalatom), akkor is internetes társkeresésről beszélünk, ahol bizony a külső fogja a 90%-ot dobni a latba. Ha tudja valaki jól, hogy a másik nagyon nem az ő "ligájába" tartozik, akkor a legjobb eredményeket személyesen tudná elérni. Ott megtudja mutatni azokat az tulajdonságait, amikkel talán (és ez egy nagy talán) tudná kompenzálni azt, hogy ég és föld a különbség a kettejük külseje között "minőségben".

2021. júl. 26. 21:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6: Persze, ezekkel nem vitatkozom, viszont egy komoly kapcsolat felépítésénél amiket elmondtam, kulcsfontosságú jelentése is van, másrészt saját tapasztalatból mondtam ezeket.

5 voltam

2021. júl. 26. 21:27
 8/9 -remete- ***** válasza:
92%
Mit jelent a fullos pasi? Lehet atlagosnak érzed magad de valojaban fullos vagy. :)
2021. júl. 27. 09:13
 9/9 anonim válasza:
100%

Azt tegyük hozzá, hogy nagyon ritka a fullos pasi a romeon.

100-ból talán 5.

2021. júl. 27. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!