Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaírnál olyanoknak akik mindig csak annyit írnak hogy szia?
Az ilyenek minek írnak, ha nincs is mondanivalójuk?
Meg a másik is mi újság.
És ennyi. Csak én adok bele mindig a beszélgetésekbe.
Erre megint megjelent ennyi, hogy szia.
Első interakcióként akár.
Tavaly regisztrálva voltam a bumble-en. A nők 85%-a vagy sziàval kezdett vagy egy Gifet küldött. Értem hogy a férfiakra várnak a kezdeményezéssel és szívesen beindítom a beszélgetést, ugyanakkor itt meg más oldalakon a nők meg arra panaszkodnak, hogy így üzenettel kezdeményeznek a férfiak.
Személy szerint én a kép alapján egyedi vagy humoros kérdést próbálok feltenni Tinderen, más helyeken, de 40% ír vissza, annak a 20%-ból alakult ki 1-2 sorosnál hosszabb beszélgetés, randi meg még soha.
És hetek óta "csevegünk" nem eggyel és még mindig itt tartanak hogy szia és csend.
Az egyik próbált magyarázkodni a telefonba már hogy dehát semmi nem történik vele nincs mit mesélnie ne vegyem magamra. Jolvan. De meg ezek után is:"szia!"
Ha szimpi, akkor igen - lehet, hogy szimplán ideges egy kicsit, nem mer kibontakozni, de amúgy tök jól el tudnánk beszélgetni :)
De tény, hogy sokkal nagyobb esélye van azoknak, akik elkezdenek valamilyen témát (az érdeklődési köreim ott vannak a profilomon, de nyitott vagyok más témákra is, mindig jó tanulni valami újat)
Te meg harmincadjára is vissza írsz. Aztán ennyi, nem alakul tovább.
Le kell tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!