Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszaírnál olyanoknak akik mindig csak annyit írnak hogy szia?
Az ilyenek minek írnak, ha nincs is mondanivalójuk?
Meg a másik is mi újság.
És ennyi. Csak én adok bele mindig a beszélgetésekbe.
Erre megint megjelent ennyi, hogy szia.
11-es:
Reagáljon az adatlapomra.
A volt barátommal megnéztem hogy pár nap alatt is ezer felett volt az üzenetek száma köztünk oda vissza.
Akkor még a messenger kijelezte valahogy az üzenetváltások számát.
Csak lestem hogy másokkal évek alatt sincs meg ennyi a csetablakban a messengeren, mint vele pár nap alatt.
Minden volt barátomnak voltak eddig szavai gondolatai a szia utan.
Csak most zsinórban kapom és csak ezeket a barmokat.(elkezdtem ismerkedni) Eleinte mindig reménykedek, hogy majd képesek beszélni is, de mindig csalódom bennük.
Most vagy az én pasijaim vmi átlagon felül szocializáltak, vagy mindenki feje kong az ürességtől.
Nem.
Most is egy fiú ezzel fáraszt, hogy hogy vagyok, de többet nem írok neki.
Már én is ott tartok hogy utolsó csepp volt.
Megláttam hogy szia! Láttamoztam és azota is várom minek köszönt rám és mit akart. Várok és várok és várok hogy minek írt rám?
A mizus már vette a lapot mert a huszadik mizujára már nem írok neki. Azóta se ír. Mert ugye mást nem tud az se. Sak 4 betűje van biztos a billentyűzeten:D
1:M
2:i
3:z
4.u
Nem 42 betűs az abc? És variálhatók is a betűk. Vagy nem jól tudom?
Most ketten vannak ez miatt kispadon és nem merek felmenni vissza a társkerre
Ja a másiknak is 4betűs az abc
1: S
2: Z
3:I
4:A
Hát, nem lehet mindenki olyan tökéletes nárcisztikus bántalmazó, mint az exeid, de valamit biztosan rosszul csinálsz, ha kizárólag ilyenek írnak. Én nem keresek pasit, egy emberrel beszélek ott, ezért senkinek nem írok vissza, de még így is nagyon ritka a szia,mizu. Annak ellenére is írnak egy csomót, hogy nem is reagáltam. Amikor volt, hogy szökőévente 1x visszaírtam, zökkenőmentes volt a chatelés.
Te is kb.olyan uncsi lehetsz, mint ők. Úgy biztos nehéz 🤷🏼♀️
sz.i.a.
titkos jelentés :nem akarok regényt írni pláne ha a csaj meg se nézi az üzenetet vagy megnézi de pont le...szarja
oh mopst látom hogy van olyan észlény aki csak és kizárólag ennyit ír mikor te válaszoltál na ők az a csoport akiket finoman idiótának neveznek és őket komolyan tényleg le kell.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!