Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok hogyan iszik?
Figyelt kérdés
Hangosan nyel, vagy csendben?
Én, ha iszok, annak kb hangja sincs. A párom ahogy iszik, mintha kitörne a torka, akkora nyelések.
Rettentő zavaró egy idő után.
júl. 17. 10:31
1/8 anonim válasza:
Biztos nagyon szomjas és vedel😆 valószínű nagyokat nyel és ezért hangos. Én az évessel vagyok így, megorulok attól ha hallom hogy valaki hangosan eszik
2/8 A kérdező kommentje:
Hu ne is mondd.. Az a másik halálom. :D
júl. 17. 12:08
3/8 anonim válasza:
Akkor levegőt nyelve iszik.
Nem tanult meg inni pohárbol. Durva.
A gyerekem is szokott ezzel szórakozni hogy hangosan nyel de aztán ő röhög ezen es utána iszik normálisan. Aki felnotten itt tart hogy nem tud inni normalisan az már menthetetlen.
6/8 anonim válasza:
Hallani, hogy kortyol, de nem zavar. Én csendesen iszok. Amúgy nekem az egyik exem úgy fújta az orrát, hogy iszonyat hangosan, na az engem zavart pl. De az ilyen apróságok fölött szemet lehet hunyni, ha amúgy minden rendben köztetek. Ne feledd, senki sem tökéletes.
7/8 anonim válasza:
Nekem a férjem hangosan eszik, és rohadt bosszantó. De nem szólok be neki ez miatt, mert amúgy nagyon jó férj és apa. Ez van, el kell viselnunk egymás stiklijeit. Biztos, nekem is vannak bosszantó szokásaim. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!