Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok mennyi pénzt iszik el egy hónapban?
Nincs semmi probléma azzal, hogy költ magára, főleg ha nem olyan pénzt vesz el ami meghatározza az utána lévő napokat. Viszont érdemes lenne nagyobb határokat szabni, ugyanis az én véleményem szerint azért a 100 ezer elég sok bulizásra. Főleg, hogy van akinek majdnem ebből meg kell élni egy hónapban.
Átlagos kereset mellett kültünk magunkra 10-15 ezer forintot.
Szerintem 3-10 ezret.mondjuk ha 10k akkor abban az ia benne van, hogy elmegyunk meginni egy koktelt vagy egy kezmuves sort es engem is meghiv.
Huszas eveink elejen vagyunk.
Még nem a párom, és remélem nem lesz kapcsolat.
Nem tudom, hogy mennyi összeget költ italra, de szerintem kicsit függő. Múltkor nagyon részegen vallott nekem "szerelmet", utána visszavonta.
Tegnapelőtt megint mondogatta - most már józanul - hogy találkozzunk többször, mert felvidul tőlem és megfiatalodik. Puszit dobott felém búcsúzáskor és telefonban "édes"-nek nevezett.
Nagyon szeretnék kiszeretni belőle...
A sok mindig relatív. Attól függ - ahogy fent is írták - mennyiből költ el ennyit. Ha havi 1 millából akkor is lehetne értelmesebben elkölteni, de relatív hogy mi az értelmes. Neki ez a "hobbija" másnak meg ejtőernyőzés, vizisíelés, lovaglás, golf, motorozás vagy akármi (ezek még jóval drágábbak is tudnak lenni mint havi 100k).
A másik tényező az egészség... nem az ára számít, hanem a mennyiség. Ha két naponta részeg akkor mindegy hogy kannás borból, meg pancsolt piától teszi és kijön neki havi 80k-ra a piálás. Ha meg nem alkesz és kizárólag 30k-s pezsgőket, whiskeyeket iszik amiből másokat is megkínál megint más képlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!