Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjetek/párotok mennyi időt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjetek/párotok mennyi időt tölt egy hónapban kocsmában/pubban a barátaival?

Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 20:41
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

Nélkülem?

2 havonta egy estét...

Amikor én is ott vagyok, úgy van, hogy minden heten 1 nap,man hogy 2 hétig semmi, aztán 2 nap is...

Változó...

Ilyenkor mi csajok dumálunk, pasik meg egymással vannak el...jobban preferáljuk a házibulikat, vagy összejöveteleket, ilyet általában havi2szer csinálunk..

Nélkülem nem igényli amúgy, mehetne, ha akarna..

2014. jan. 8. 20:45
 2/29 anonim ***** válasza:
78%
0 percet.
2014. jan. 8. 20:45
 3/29 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit.

Mivel legjobb barátok voltunk, amikor összejöttünk, így a baráti társaságunk is egy. Ha megyünk vhova, együtt megyünk.

2014. jan. 8. 20:50
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Havonta nem megy,kb,2-3 havonta egyszer ha,megy.
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit :D

Elég otthon ülős típus, de kéthetente azért minimum kimozdulunk, igaz, hogy együtt (az én barátaimmal találkozunk, aki most már ugye közösek).

Mi szoktunk barátnőmmel csajos estéket tartani, bár az ő párja is olyan, mint az enyém, alig lehet elhessegetni őket :)

6/29 anonim ***** válasza:
100%

Úgy körülbelül semennyit.

A barátaival szoktak összeülni valakinek a lakásában/kertjében/nyaralójában, de az is évi max. 4-5 alkalom.

7/29 anonim ***** válasza:
nagyjából semennyit...
2014. jan. 8. 20:52
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit. Nagyon ritkán (3-4 havonta) van olyan, hogy beülünk haverokkal valahová, de már ki tudja mikor volt ilyen utoljára, talán fél éve.
2014. jan. 8. 20:54
 9/29 anonim ***** válasza:
Alapvetően közös a baráti kör. Ha buli van/elmegyünk szórakozóhelyre, akkor úgy hozzuk össze hogy mindenkinek jó legyen. Nagyon ritka az hogy külön-külön valamelyikünk elmegy bulizni, évente 1-2-3 alkalom talán, de az is azért mert a másik éppen akkor lehet nem ér rá, a másikunk pedig akkor megy egyedül. De ez ritka.
2014. jan. 8. 20:57
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

kocsmában/pubban dolgozom, van hogy egész nap benn van vele, szóval sokat :D de nélkülem is szokott, most pl. elment haverjával moziba, aztán hívott, hogy későn ér haza mert beugranak még a szimplába.

többnyire hívjuk egymást is ilyen helyekre, de sokszor nincs ideje valamelyikőnknek, én pl. holnap vizsgázok ezért nem mentem vele (ehelyett gyakorizok, sokkal jobb :D)

lényeg a lényeg, sokat járunk "kocsmába" (bár kocsma és kocsma között is van különbség, egy körúti pubot nem nagyon hasonlítanék össze egy városszéli késdobálóval), van hogy együtt van hogy külön. nekünk így jó.

2014. jan. 8. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!