Minden este én megyek le a boltba friss zsemléért vacsorának, ilyenkor mindig megiszok egy pohár sört a kocsmában a barátaimmal, szerencsére a párom nem szól érte. Ti hogy tolerálnátok?
Ennyi nem zavarna.
De ha a párod sem szól érte, akkor mi a kérdés?
Eleve abszurd hogy leküldjem a párom zsemléért (!) vacsorára... de ha ettől elvonatkoztatok:
NEM, nem tudnám tolerálni, hogy munka után, azaz azután, hogy nem láttuk egymást egész nap, nem az én társaságomra vágyik, hanem MINDEN NAP a barátaival fecsérli a drága időt, ahelyett, hogy együtt lehetnénk.
Valószínűleg nem lennék egy ilyen emberrel.
Az egy pohár sör nem lenne gond, ha velem inná meg.
Akkor miért tetted fel a kérdést?
A lényeg, hogy NEKTEK megfeleljen!
Nekem NEM felelne, de hála az égnek, a páromnak se. Ugyanúgy rohan haza, ahogy végzett, mint én. Ugyanúgy hiányzunk egymásnak. A barátainkat sokkal ritkábban hiányoljuk. Hetente, kéthetente.
Nincs ebben semmi kivetni való. Abban már inkább, hogy sokan "nem tűrnék" és "elvárnak", de ha a férfi "nem tűr" valamit, vagy "elvár" valamit, akkor az már gond ugye?
Ezt nőként írom. Egy jól működő kapcsolat alapjai a kölcsönös kompromisszumok, nem az utasítások.
Nem ez az alkoholizmus. Semmivel sem jobb, ha valaki csak időnként iszik, de akkor leissza magát.
Nekem is volt olyan időszak, főleg nyáron, amikor jó idő van, hogy minden este kiültünk a teraszra és megittunk egy-egy pohár hideg rozét, és nem lettünk alkoholisták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!