Minden este én megyek le a boltba friss zsemléért vacsorának, ilyenkor mindig megiszok egy pohár sört a kocsmában a barátaimmal, szerencsére a párom nem szól érte. Ti hogy tolerálnátok?
mi mindennap kocsmába járunk közösen a barátommal és minden nap ott találkozunk a barátainkkal. hozzá kell tenni, hogy pultoslány vagyok a barátaim meg suli után szoktak lenézni hozzám egy kávéra :D
amúgy este hol szerzel friss zsömlét? úgy tudom a legtöbb helyen reggel sütik.
amúgy nem, nem zavarna egy pohár sör a haverokkal, de totál irreleváns is a kérdésed, hiszem ha nálatok minden rendben van és csak uszítod a népet, akkor inkább ne kérdezz semmit. vagy csinálj úgy mintha valós probléma lenne és akkor nézheted ahogy csámcsognak az emberek. de ez így totál diszkomfort érzést okoz hogy a nagy semmire válaszolok.
Én nem szólnék, amíg nem a kajapénzt issza el. Belefér.
28N
"Jól esik egy pár szót váltani minden nap a barátokkal, hogy mi történt velünk aznap."
Ezt a politikus dumát nyomod az asszonynak is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!