Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ezek után ha mondjuk minden...

Ezek után ha mondjuk minden este innék 1 pohár bort, lenne baj belőle?

Figyelt kérdés

Leszögezném, hogy nem vagyok alkesz. Nem is voltam, csak úgy egy éve kikészültem kicsit idegileg és sokat ittam pár hónapig. Napi 1 üveg ócska olcsó bor, hétvégén 2-3 üveg. Alig ettem. És kaptam egy akut hasnyálmirígy gyulladást.

Tehát nem idültet, mint az alkoholisták, csak egyszerre irdatlan sokat ittam, meg az előző pár hónap is előmelegítette a dolgot gondolom.

Az orvosok azt mondták, hogy ez gyorsabb lefolyású volt, mint gondolták, de 3 hónap diétát tartsam be.

Az elmúlt 1 hónapban párszor megittam 1 pohár jóféle bort vagy 1-2 sört. Néha azért kell egy kis nyugtató.

Semmi gond nem volt tőle.

Mostanában vettem egy üveg jófajta bort, hogy néha belekortyolok este, de mivel van, ezért azóta minden este ittam belőle 1 pohárral.

Ha esetleg mostantól minden este innék egyet az nem gáz ugye?

Megjegyezném, hogy ennyi bőven elég, nem hiányzik több, ha ihatnék akkor se. Legalább nem leszek másnapos.

Tehát ne féljetek, hogy visszaszokok:)

Ha meg beüt az élet akkor inkább füvezek egyet, az való az ember fiának, ha baj van, attól nem leszek másnapos.

De amúgy már azt sem szívom rendszeresen, csak néha.

Csak azért írtam, hogy ha megint kikészülnék idegileg, akkor inkább ehhez nyúlnék, nem a piához.

2013. dec. 23. 16:07
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!