Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek/párotok mennyi időt tölt egy hónapban kocsmában/pubban a barátaival?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 20:41
11/29 anonim válasza:
Semennyit. Nagyon sokat dolgozik, még aludni sincs elég ideje. Amúgy soha nem iszik, nem jár kocsmába, a barátaink közösek. A gyerekre nincs aki vigyázzon, így ha kimozdulunk, akkor a gyerekkel együtt megyünk valamilyen családi programra, vagy a barátaink jönnek hozzánk.
12/29 anonim válasza:
nem jár sehova, én sem... kb. 2 havonta találkozik egy haverjával. mi minden hétévégén kimozdulunk, felmegyünk a hegyekbe, vagy étterembe, moziba, fürdöbe járunk.
13/29 anonim válasza:
Semennyit, de a barátai sem járnak ilyen helyekre. Maximum néha házibulikat szervezünk, de oda mindenki a párjával megy.
15/29 Je Veux válasza:
Kéthetetne 1 kb. Emellett minden héten egyszer fociznak együtt.
16/29 anonim válasza:
Semennyit. Barátai sincsenek, ahogyan nekem sem.
17/29 anonim válasza:
5 évente egyszer. Az éretségi találkozón.
18/29 anonim válasza:
3-szor kb. Ennyit én is megyek barátnőzni.
19/29 anonim válasza:
18. vagyok. Szóval kb. 3*megy egy hónapban.
20/29 anonim válasza:
Semennyit. A gyerekek születése előtt is inkább együtt mozdultunk ki, most meg rohan hozzájuk haza munka után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!