Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjetek/párotok mennyi időt tölt egy hónapban kocsmában/pubban a barátaival?
heti 1x általában lemegy a haverokkal a törzshelyre. néha moziba is mennek, ami szintén nem zavar, mert filmek terén nem mindig egyezünk :)
szóval úgy havonta 4 estét. persze én is elmegyek a barátaimmal néha iszogatni, beszélgetni, nálunk ez normális, nem vagyunk összekötve :)
Semennyit,nem jár el ilyen helyekre...nem szereti.
Nálunk inkább az van,hogy a család férfitagjai vagy akár velünk,lányokkal együtt bandázunk,valaki otthonában ..alkalomadtán.
Külön soha nem megy sehová..úgy kell "elzavarnom" néha itthonról,hogy kapcsolódjon ki kicsit,kell a férfi társaság is!:)
Ő ellene a lányunkkal és velem az idők végezetéig :)
Két nagyon jó barátja van, az egyikkel szinte minden héten találkoznak, ez alkalmanként kb 2 sört és 2-3 órát jelent.
A másikkal ritkábban találkoznak, mert a srác más városban él, mint mi, ha találkoznak, akkor nem kocsmába mennek, hanem hozzájuk vagy hozzánk, ilyenkor akár fél- egy napot is együtt töltenek és isznak is, de max a szalonspiccig jutnak (ahhoz nekik 5-6 pálinka kell fejenként...).
Kettesben, vagy többesben is el szoktunk menni, átlagosan mondjuk heti egyszer, ez is kb. 2-3 órát és 2 sört jelent.
26N 27F
Az én férjem meg a haverjai (lányok fiúk vegyesen=mindenki a párjával /akinek van.)
Nem járnak kifejezetten kocsmába.
Programok szoktak lenni amiken én is ott vagyok. Nem akar nélkülem menni a férjem. Azt mondja túl sokat volt egyedül... mindig látta hogy a többiek viszik a párjukat, így neki elég volt, hogy egyedül járt el velük.
pl
kocsmában iszogatás dumálgatás
bowling
biliárd
kártya
póker
társasjátékozás- iszogatás
karácsonyi vásáron is voltunk együtt velük
de volt már közös sétálgatás a Margit szigeten is.
Nélkülem nem megy. Ha megyünk 2-3 havonta nagyjából. Legutóbb szilveszterkor társasoztunk, meg ittunk :)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!