Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párotok mennyi pénzt iszik el egy hónapban?
Százezer forint alkoholra és cigire szerintem akkor is sok, ha havi 1 milliós bevételed van, nem azért mert nem engedheted meg magadnak, hanem mert ár-érték arányban általâban nem éri meg.
Talán az egyedüli kivétel ez alól, ha tényleg olyan munkád van, ahol ez visszajön az épített kapcsolatokból.
350 ezerből 100 ezret elpiál?
És még nem váltál el tőle?
Én nő vagyok, dohányzok.
Egy hónapban kb. 20e ft megy cigire.
Minden héten elmegyünk barátokkal kocsmázni, ott kb. 10e ft megy el alkalmanként. Nem azért, mert vakulásig iszok, hanem mert koktélozok/fröccsözök/megiszunk pár felest. Ezeken párom is ott van természetesen.
Szóval én kb. havi 60at költök cigire és bulira, de emellett fenntartok egy albérletet, két háziállatot, fizetem a levelező szakos tanulmányaimat munka mellett és nincs semmi gondom hó végén.
Szóval ez sok mindentől függ.
23L , 3 éves kapcsolat
2006-ban volt az esküvőnk, 30 fővel, ennél kevesebből vettünk rá alkoholt, és mindig van pár üveggel. 😂
Nem vagyunk antialkoholisták, baráti közös főzéshez egy-egy üveg italt (bor, pezsgő, stb.) simán megiszunk fejenként, mondjuk nem egyszerre.
Éves szinten nincs 100 ezer kettőnknek, és ebben a szilveszter meg a fűnyírás utáni kötelező sör is benne van.
Évi 1,2 milla.
Ez egy családi nyaralás Zanzibáron, 10 nap all inclusive.
Általában 0 Ft. Nyáron veszünk néha 1-1 doboz vagy üveg sört, nagy ritkán 6-os pakkot. Ennyi.
A te párod alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!