Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, itt mindenki szent és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, itt mindenki szent és antialkoholista de volna egy kérdésem: mennyit iszik a pàrotok/férjetek?

Figyelt kérdés

Akire az elsö opciò igaz ne írjon a màsik oldal érdekelne.

Mi sok mi kevés az relativ, kb mennyiség és milyen fajta ital azt lenne jò ha megírnátok.

Sajàt pàrom szokàsait szeretném valamihez viszonyítani azért kérdem.

2023. jún. 1. 21:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
23%

Napi 2 meggyes sört iszik este munka után. Hétvégén max 3 -4 sör.

Nekem ennyivel Nincs problémám.

2023. jún. 1. 22:06
 2/22 anonim ***** válasza:
79%

Az baromi egészségtelennek tűnik, nincs elhízva?

Már bocsánat a pofátlan kérdés miatt.

2023. jún. 1. 22:09
 3/22 anonim ***** válasza:
29%
Majdnem minden nap megiszik este valamit. Vagy ezeket a meggyes/barackos/tropocal ale-eket, de van hogy a felét visszarakja. Tegnap is 330ml-s Guinnes sört visszarakott. Néha whiskyzik, néha egy kis kupica unicum, tátra tea. Ilyenek. Amennyit robotol és részt vesz a gyerekekkel és hátartással kacsolatos összes dologban, nem sajnálom tőle😃 és nem is zavar.😃
2023. jún. 1. 22:12
 4/22 anonim ***** válasza:
32%

Köszönöm az aggodalmat, nincs elhízva :)

183cm és 79kg

Fizikai munkát végez, nem keveset :)

2023. jún. 1. 22:12
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Éves szintre lebontva kb 5 liter sör, 1 liter bor, és 3-4 deci whisky.
2023. jún. 1. 22:16
 6/22 anonim ***** válasza:
65%

Akkor biztos sokat mozog munka közben. Alapvetően csak azért kérdeztem, mert ilyen 3500-4000 kalória soknak tűnt így elsőre hetente csak innivaló révén. (Ha mellette normálisan táplálkozik valaki és mondjuk, hogy nincs deficitben és többletben sem.) Köszi a választ.

2023. jún. 1. 22:16
 7/22 anonim ***** válasza:
90%

Alkalmanként iszik. Ha elmegyünk valahova, megiszunk 1-2 koktélt (nyilván amennyiben nem vezet), vagy ha elmegyünk vendégségbe, akkor esetleg megiszik egy-két üveg jobbféle kézműves sört/pohár bort, néha egy kupica pálinkát amolyan illendőségből, ha nagyon kínálgatják.

Rendszeres ivászat semmilyen szinten nincs, inkább szezonálisan hol kicsit több, hol kicsit kevesebb. Nyaranta sokszor ülünk be valahova koktélozni, akkor akár lehet hetente egyszer is valami, télen viszont szinte semmit nem iszik. Max. ha sörrel főz, akkor a maradékot.

2023. jún. 1. 22:23
 8/22 anonim ***** válasza:
75%

Úgy nem tudsz viszonyítási, ha alapból csak olyanokkal mered össze, akik szinten isznak.

Az én párom talán 4 havonta megiszik 2-3 sort.

2023. jún. 1. 22:24
 9/22 anonim ***** válasza:
82%

Igaza van 8-asnak, vakok között félszemű a király?

A mostani párom évente kétszer iszik kb. Nyaraláskor egyszer-kétszer egy alkoholos koktélt a két hét alatt, meg mondjuk karácsonykor koccintás a családdal.

Az előző párom olyan heti 3-4-szer a kocsmában ült. Az nekem már sok volt. Szerencsére vége lett.

2023. jún. 1. 22:50
 10/22 anonim ***** válasza:
38%

Orvosi értelemben férfiaknál napi 2 adag alkohol, hetente legalább két nap szünettel az elfogadható.

Egy ital itt egy doboz sört (3,33 deci), egy pohár bort (1,5 deci) vagy egy felest (4 cent) jelent.

A párom ezt kb. fél év alatt teljesíti, nem hetene.

2023. jún. 1. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!