Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha antialkoholista vagyok, nem járok bulizni, nincsenek barátaim, akkor mélyen vallásos lánnyal kellene kizárólag ismerkednem? Illetve hol van lehetőségem?
Inkább ne.
Hanem inkább ismerkedj egy olyan lánnyal aki antialkoholista, nem jár bulizni, nincsenek barátai.
Ez hogy jött össze?
Nem iszom, nem bulizok, nincsenek barátaim. És ateista vagyok.
(Ne írjon rám senki, kövér vagyok.)
Nincs összefüggés.
Egyik egy életmód.
Másik gondolkodásmódi retardáció.
Másik kérdésre így nem tudok válaszolni. Szocializálódj. Internet..(?)
Nincs összefüggés. Én vallásos egyetemre járok, ahol tényleg több vallásos ember van, de a hétköznapokban ugynaúgy élnek mint a többi fiatal.
Én antialkoholista vagyok, nem járok bulizni, kevés barátom van (azért a 0 már kicsit egészségtelen szerintem) és semmi közöm a valláshoz.
Milyen egyetem az, ami vallásos? Hisz Istenben? Te komolyan jársz egy egyetemre, és nem tudod, hogy azt egyházinak hívják? Bazze, miféle emberekből lesz diplomás ember..
Kérdező, ne. Nem kellenek mélyen vallásos lányok. Bár hogy miért nincs barátod, az kissé... hogy is mondjam.. Miért nincsenek?
Talán azért kedves utolsó válaszoló, mert tartozom a tömegemberek táborába. Ezt egy idézettel tudnám érzékeltetni: "Az út az erdőn kétfele ment, a kevésbé járt tetszett nekem" (Robert Frost). Mindentől távol tartom magam, ami túl átlagos, hétköznapi, nem akarok beállni a sorba, mint a birka bégetni.
Azért koncertekre el szoktam járni (jazz, blues, classic rock, folklore, world music, chanson), valamint színházba, moziba, kulturális programokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!