Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha antialkoholista vagyok, nem járok bulizni, nincsenek barátaim, akkor mélyen vallásos lánnyal kellene kizárólag ismerkednem? Illetve hol van lehetőségem?
Kérdező, az ilyen erőltetett különcködés inkább gáz és gyerekes mint vonzó. Vannak olyan emberek akiknek az élete, ízlése úgy alakul, hogy kissé másak lesznek, mint a többség, de még nekik is vannak olyan tulajdonságaik amik megegyeznek a többséggel. Attól mert tetszik valami ami másoknak is, még nem leszel birka. Én pl csak azért vagyok antialkoholista, mert undorodom az ízétől, szagától, a kinézetétől meg ahogy készítik. Tojok rá, hogy mások isznak-e vagy sem.
Amúgy meg akkor minek akarsz lányt? Hisz mindenki azt akar (aki nem meleg, de az meg akkor barátot!)! Hogy bírod ki, hogy beállsz a sorba? :O
Öröm olvasni, hogy mindenki félreértelmezi a soraimat. Először is, nem vagyok zseni, messze állok attól, csak bizonyos dolgokban más vagyok, mint az átlag. Másként rezdülök, más dolgokra. Például valósággal mámorral tölt el egy vers elolvasása. Úgy gondolom vissza kéne nyerni értékeket modern gondolkodás számára.
Alkoholt azért nem iszom, mert utálom az ízét. Okostelefonom azért nincs, mert nem látom értelmét, továbbá függővé sem szeretnék válni. Viszont miért is vesznek sokan ilyen telefont? Mert a média így módosítja a tudatukat. Ez a fogyasztói társadalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!