Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha ismerkedés alatt kiderül, hogy a férfi full antialkoholista, mit reagáltok?
Nem zavarna, mert én sem vagyok egy nagy piás.
Akkor zavarna, ha ő szekálna azért, ha pl szülinapkor én megiszom egy-két pohar bort és meg akarna"téríteni",hogy egyáltalán soha semennyit ne igyak.
Engem nem zavarna, ha őt se zavarná az, hogy én viszont fogyasztok alkoholt.
Se előnynek, se hátránynak nem tartom, felnőtt ember, hozott egy döntést, csak nem szereti az ízét, vagy az állapotot amit kivált. Annyi, hogy néha, mondjuk egy koncerten megkínálnám a sörömmel, ha úgy alakul.
Attól függ mennyire piálsz te... A s-ggrészeg-szint szerintem mindkét nemnél borzasztó, egyedül csöveseknél mókás látvány néha ahogy kommandóznak, de őket is inkább sajnálom.
Én alkoholokból a bort szeretem csa.
Én semmilyen alkoholos italt nem szeretek. Undorító az íze szerintem.
Szóval nem lenne baj egyáltalán.
Mert hát mekkora szemét, hogy nem piál.
ez nem egészen olyan, mint a milyen kaját szeretsz, inkább életmódbeli különbség. nem szívesen lennék alkoholistával.
mindennap iszom, és nem akarom, hogy
- furán nézzen rám/megjegyzéseket tegyen.
- ne akarjon velem jönni szórakozni.
egyébként is másfajta tudatállapot, nem fogjuk érteni egymás vicceit, stb.
nem szívesen lennék olyannal, aki még nálam is komolyabb, és ilyen sarkos elvei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!