Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők ez miért van?
Pár éve ismerkedtem egy lánnyal akivel nem jött össze majd rá négy évre mikor lát a buszon mindig mosolyog meg igazgatja a haját.Pár napja mikor felszálltam a buszra és ő ott ült mosolygott,majd leültem és pár megállóval fel szált a nővére és mosolygott rám miközben ment a hugához és szemmel mintha jelzett volna neki hogy fent vagyok a buszon.Szerintem csak röhögnek rajtam szerintetek?
Ápropó: több mint 10 éve borotválkoztam egyszer kétszer volt pár szemkontaktusom,de mióta 3-5 milis szakállam van úgy néznek rám a nők meg a lányok mintha valami színész lennék.. még a 60 éves öregasszonyok telibe belebámulnak az arcomba és keményen tartják a szemkontaktust kaján mosollyal..Bezzeg ha megborotválkozok kutya se néz....Vicc az egész...
26/F
Mit vagy meglepve?
A borosta szexi.
A borostan, 1-2 mm-es szakál az szexi markánsabbá férfiasabbá tesz egy férfit.
A lány meg lehet, hogy csak flörtölt veled vagy lehet úgy gondolja nálád még mindig nyerő így tudja, hogy milyen reakciót válthat ki belőled.
(Ez csak tipp! Egy feltevés!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!