Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írják itt a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják itt a magyar lányok, hogy nem jönnek be nekik a roma fiúk?

Figyelt kérdés

Olvastam ezzel kapcsolatban kérdéseket itt, és megdöbbentett azon, amiket írtak.

Én nem ezt tapasztalom a valóságban cigányként.

2016. szept. 29. 18:39
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarok bunkózni, de mit csinál a cigány? Késel, gyilkol, lop, folytassam még?
2016. szept. 29. 18:40
 2/55 A kérdező kommentje:

Ne térjünk el a témától.

2016. szept. 29. 18:43
 3/55 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű az előítéletek miatt amit az 1 is írt. Valszeg jól jártál, mert nem olyan emberek vannak az ismeretségi körödben akik elítélnének a származásod miatt.
2016. szept. 29. 18:52
 4/55 anonim válasza:
3%
Kérdező egyetértek veled,azért vagytok érdekesek mert a roma pasik lekezelően bánnak a nőkkel,és a mai divat ez a lányoknál,hogy vegyék szarba őket!
2016. szept. 29. 18:52
 5/55 anonim ***** válasza:
100%
Egyeske nem tér el a témától. Ez a kép alakult ki róluk a magyarokban, egy jó adag iģénytelenséggel is kiegészítve. Ezért nem jönnek be a magyar lányoknak. Félreértés ne essék én nem azt mondom, hogy igazuk van, de ha ez zavar benneteket, akkor le kellene rombolni ezeket a sztereotípiákat és nem erőszakkal, ha érted...
2016. szept. 29. 18:57
 6/55 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy böjövök nekik.
2016. szept. 29. 18:57
 7/55 A kérdező kommentje:

Én nem olyan vagyok. Ezért nem kell általánosítani.

2016. szept. 29. 18:59
 8/55 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nem kell primitív, bunkó, erőszakos, bosszúálló, viselkedni nem tudó, alattomos, kétszínű fiú.

Lássuk be az iskolázatlanság is jellemző rájuk.

Én ebből nem kérek, köszönöm! 24L

2016. szept. 29. 18:59
 9/55 anonim ***** válasza:
78%
Altalaban azok a lanyok, akik konnyeden kapcsolatba tudnak kerulni romakkal, azok olyan szinvonalu lanyok is (tehat valoszinuleg nem magasan kepzettek, hanem a lajosorosmizsei szakmunkasban tanultak, es most harcolnak az eladoi munkara a sarki kisboltban). Tehat azert allnak szoba veled, mert ok maguk is hasonlo szinvonalat kepviselnek.
2016. szept. 29. 19:10
 10/55 anonim ***** válasza:
86%

Nekem nem jönnek be. A hideg ráz tőlük.

Már a hangjáról fel lehet ismerni,hogy roma valaki.

Különben sem találkoztam még művelt cigánnyal. Annyira primitívek.

2016. szept. 29. 19:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!