Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt a magyar lányok, hogy nem jönnek be nekik a roma fiúk?
Olvastam ezzel kapcsolatban kérdéseket itt, és megdöbbentett azon, amiket írtak.
Én nem ezt tapasztalom a valóságban cigányként.
Honnan tudod, hogy én milyen színvonalat képviselek?
én meg azt tapasztalom, hogy nagyon sok lánynak bejönnek, sőt jobban, mint a magyar pasik
nekem más az ideálom, de nem nyilatkoznék minden nő nevében
Én már találkoztam egy elégé művelt cigánnyal. Mondjuk úgy bajom nincs velük de mát találkoztam olyanokkal is akik had ne mondjam mit akartak csoportosan
21/L
Nem tudom, hogy miért írják. Én csak a saját nevemben tudok nyilatkozni.
Nekem nem jönnek be. Se kinézetre, pláne nem mentalitásra, a "kultúrájukról" inkább ne is beszéljünk. Meg lehet ezen sértődni, de valljuk be őszintén a cigányokkal szembeni előítéleteknek igen komoly alapjai vannak.
Persze lehet most azzal jönni, hogy de egy-két magyar sem különb. Igen, valóban a magyarok között is vannak nagyon alja emberek.
Csak tudod az arány nem mind. ;)
Akkor most egy cigány megtanítja, hogy a lyuk az egyetlen magyar szó, ami ly betűvel kezdődik.
Kérdező, mert ez a véleményük. Nekem meg a buckalakó nők nem jönnek be, mert egyszerűen nem tetszenek. És mielőtt gonoszrászistámádzsároznál, közlöm, hogy a négerek meg az eszkimók sem az eseteim, de pl. egy felicigány csajjal már összejönnék, az nemérdekelne hogy félig roma.
Ez ízlés kérdése. Valaki szereti a borsófőzeléket,valaki meg nem. Valaki szereti a Dzsásztin Bíbört, más meg nem. Ezt nem lehet csak úgy lenyomni az emberek torkán, hogy eszed-nem eszed, nem kapsz mást, az ízlést nem befolyásolja a kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!