Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt a magyar lányok, hogy nem jönnek be nekik a roma fiúk?
Olvastam ezzel kapcsolatban kérdéseket itt, és megdöbbentett azon, amiket írtak.
Én nem ezt tapasztalom a valóságban cigányként.
Azért maradjunk annyiban, hogy nem vagy piskóta kérdező.
Te kérdezed mástól, hogy miért provokál?
És te miért provokálsz priviben másokat?
Előadod a művelt, tanult embert, közben meg egy megoldást adó válaszra (hogy talán tenniük kéne magukért és nem saját magukat tartani a szintjükön) az a következő kérdés, hogy hogyan kínoznál meg egy romát?
Ez mi, ha nem provokáció?
Az nem én voltam! :o
Amúgy hadd provokáljon, ezzel is az én állításomat igazolja. :)
Mert neked van állításod? Az állatok nem állítanak semmit! ;)
Kis brácsás.
Mert nekem tényleg nem jönnek be a cigányok. De egy-két kivétellel (most 2 jut eszembe) senki olyan, aki nem fehér. Ez nem rasszizmus, csak ízlés.
Aztán lehet, hogy a városotokban élő lányoknak meg bejönnek a roma fiúk. Nem alkotnak reprezentatív mintát a gyakorikérdéseken összegyűjtött válaszok :D.
Az megint más kérdés, hogy aki a tipikus proli késelős faragatlan bunkó cigánnyal jön össze, az a lány olyan is. És azok sztem ritkán járnak fel ide, mert kérdéseik sincsenek, válaszaik sincsenek, a netet meg kb. a facebookozásra használják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!