Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért írják itt a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írják itt a magyar lányok, hogy nem jönnek be nekik a roma fiúk?

Figyelt kérdés

Olvastam ezzel kapcsolatban kérdéseket itt, és megdöbbentett azon, amiket írtak.

Én nem ezt tapasztalom a valóságban cigányként.

2016. szept. 29. 18:39
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
43%
Francot se érdekel, kinek tetszel. 10 magyar nőből 4-nek? Meg egy diplomásnak. Ennyi. Lehet, hogy ránézésre tényleg tetszel is nekik, de otthonra tuti nem kellene nekik egy roma hapsi. Meg a családja...
2016. szept. 30. 13:15
 32/55 anonim ***** válasza:
38%

Nekem sem jönnek be, nem tetszenek a tipikus roma vonások, az orr, a haj, legtöbb esetben végteleneül bamba, egyszerű tekintet. Nem tetszik az ízléstelen öltözködésük sem, a hanglejtésüktől meg az affektálástól meg a hideg ráz.

És elhiszem, hogy te normális vagy, lehet jóképű vagy, azért tetszel a nőknek, látatlanban nehéz megmondani. De hidd el, hogy egy magyar nőnél (bizonyos szint felett) nem igazán jöhet szóba egy cigány férfi.

Egyébként az első barátom félig cigány volt. Nem látszott rajta, de irtó nagy putri volt náluk. A srác iszonyú igénytelen volt, meg az apján kívül mindenki náluk. És meg lehet nézni az életutunkat, ennek a kapcsolatnak 10 éve már, én két diplomát szereztem és jó állásom van, ő meg azóta is csak a haveroknak, meg a tablettás bornak él, raktárosként dolgozik. Plusz azóta kihullott pár foga, amivel sz*rt elmenni orvoshoz anno.

2016. szept. 30. 15:57
 33/55 A kérdező kommentje:
Szóval, aki velem szóba áll, az egy alja ember?
2016. szept. 30. 16:39
 34/55 anonim ***** válasza:
Ezt egy szóval nem mondtam. Lehet, te pont egy értelmes, intelligens, jóképű férfi vagy. Neked kell tudnod, mi a titkod, kisugárzás, akármi.
2016. szept. 30. 16:59
 35/55 anonim ***** válasza:
Lehet Kérdező, hogy az ittenieknek nem jönnek be a roma fiúk. Hát aztán...nem egy hal van a tengerben! Szerintem az itteni lányközösség is erősen megosztott, kinek mi jön be. Van szerintem aki pont hogy kínai vagy néger pasast szeretne mert ők jobban tetszenek neki mint az átlag európaiak. Fiúban is bőven akad olyan akinek a magyar lányok nemjönnek be, de pl. egy japán csaj igen. Esetleg nem jön be se a japán, se a kínai, de egy mongól-tatár lány igen. Felsorolni se lehet, ízlésből is van annyi mint ujjlenyomatból...
2016. szept. 30. 17:02
 36/55 anonim ***** válasza:
87%

33#

Igen. Így van ahogy írod. Tudod te ezt magadtól is. :))

2016. szept. 30. 17:22
 37/55 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább az az alja ember, aki ártatlan embereket elítél. :)
2016. szept. 30. 17:35
 38/55 anonim ***** válasza:
0%

Persze persze ártatlan. Ne játszd meg magad! Ugyanolyan alávaló,aljas vagy mint minden cigány! Hiába tagadod!

A vér nem válik vízzé! Ezt jól jegyezd meg!

Mellesleg én itthon vagyok Magyarországon. Ez a magyarok hazája nem a tiétek!

2016. szept. 30. 18:06
 39/55 A kérdező kommentje:
Arra sem vagy méltó, hogy vitázzak veled.
2016. szept. 30. 18:26
 40/55 anonim ***** válasza:
33%

Jajjj..."arra sem vagy méltó"..:D :D

Mindjárt megsértődök!

Kinek képzeled magad? Te itt egy senki vagy!

2016. szept. 30. 18:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!