Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják itt a magyar lányok, hogy nem jönnek be nekik a roma fiúk?
Olvastam ezzel kapcsolatban kérdéseket itt, és megdöbbentett azon, amiket írtak.
Én nem ezt tapasztalom a valóságban cigányként.
Á lóvé még á fux miátt! ;)
És mert hülyék valószínűleg.
Magyarnak magyar a párja. Cigánynak meg cigány. Ennyi.
A bűnözők és az iskolázatlan lakosok közül a legtöbben romák.
Nem szeretek általánosítani, de ha a romák 80-90%-a akikkel eddig találkoztam műveletlen volt és primitív, akkor nagyobb esély van,hogy olyannal találkozok, aki ilyen, mint olyannal, aki nem. Cigány faluban is jártam már nem egyszer, sok cigánnyal találkoztam.
Én ezt tapasztaltam,így ha roma fiút látok, erre asszociálok.
Egyébként mivel magas lány vagyok,a tömegközlekedési eszközökön rengetegszer szólnak be nekem a romák, és enyhén megalázó élmény.
Figyelj! Hiába bizonygatod,hogy te nem vagy olyan,nem fogjuk elhinni. Ha már van benned pár hegedűvonás akkor megette a fene.
A vér nem válik vízzé.
Egy idő után kibújna a szög a zsákból.
Megmutatnád milyen is vagy valójában.
Barátkozni barátkoznék veled. Talán.
De,hogy pákapcsolatba nem kezdenék romával az 100%.
Lehetnél te a világ legműveltebb,legokosabb embere akkor sem.
Mindenki azt hinné igénytelen vagyok,hogy összejöttem egy romával vagy ami még rosszabb engem is romának néznének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!