Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szeintem normálisabban pl. discoban ismerkedésnél a roma lányok?
Ezt a dolgot,most nyáron vettem észre, mostanában elég sokat járkáltunk ki haverokkal városba vagy discoba, és feltűnt ez a dolog. Azt vettem észre,hogy a legtöbb közülük sokkal normálisabb,mint a magyarok. Van tartásuk, jól tudják magukat érezni, nem beképzeltek a semmire, közetlenek , normálisan lehet velük beszélgetni stb. Tegnap discoban már dirket figyeltem is ezt, és tényleg igy volt. A legtöbb magyar csaj vagy a telefonját nyomkodta a pultnál , vagy fapofával irtó bénán táncolt , vagy már 20m-ről lesütött róluk a beképzeltségük( a semmire) , ezzel szemben meg roma csajok meg feltűnően jól érezték magukat, jól táncoltak, ha odamentél táncolni melléjük nem tették a fejüket ,hanem lehetett velük táncolni. Jaa , disco előtt még beültünk egy helyre haverral , ott meg egy roma csaj jött oda hozzánk,hogy menjünk táncolni vele, meg beszélgettünk. És tényleg nagyon jól lehetett vele beszélgetni (nem úgy ugye mint a legtöbb 16-20 évessel..) , nem játszotta az eszét , hanem tök korrekt,normális , kedves volt, és pedig olyan csaj volt,hogy 10/10 , és égse volt elszállva magától..
Más is tapasztalt már esetleg hasonlót mostanában ?!
Kösz a válaszokat!
"haverommal vagy 3 hete utcán szólitottunk le egy másik lányt , vele is egész este elvoltunk"
Szóval egész este dugtátok a fosóját, oké egészségetekre! :D
#5 attól hogy olasznak képzelik magukat még nem válnak latinná
Ha a "roma" meg "cigány" gáz kifejezés szerinted akkor azt csak maguknak köszönhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!