Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elmernétek mondani a legféltettebb titkaitokat ismerkedésnél, párkapcsolatban?
ismerkedéskor nem.
aztán beszélek én bármiről,ha úgy érzem már lehet.
Akkor mi már a párommal nem ismerkedtünk, párkapcsolatban voltunk igaz még az elején tartottunk, de igen én is és ő is mondtunk el dolgokat. Bár az első találkozáskor tudtuk valahogy, egymásnak kellünk és mintha évek óta ismernénk egymást. Egyikünk sem, úgymond élt vissza ezzel a tudással. El tudtuk fogadni és helyén kezelni is. Immár 3 éve 4 hónapja együtt és 22 hónapja együtt élünk.
A kapcsolatunkban sincs tabu, mindent meg tudunk beszélni.
És fel sem merült bennem, hogy ne mondanám el a páromnak és ő is így volt vele. Nagyon szeretem, eddig csak ő volt rám ilyen hatással mindenben.
Ha így látod jónak, az a te dolgod. Engem nem befolyásol semmiben sem.
N
hát én régen csináltam mocsok dolgokat de azóta 180 fokban megváltoztam így nem mondanám el a páromnak mivel azóta "új embernek" tartom magam
egyszerűbb így a lekiismeretemnek
és minek tudja ha már úgysem olyan vagyok, és sose csinálnék olyat újra? csak csalódna bennem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!