Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha ismerkedés alatt kiderül, hogy a férfi full antialkoholista, mit reagáltok?
Azt kérdezted, hogy az antialkoholizmus előny, hátrány, vagy semleges-e, és aki nem azt válaszolta, amit te elvártál, az kapott hideget-meleget, le lett alkoholistázva, akinek az egyetlen szórakozása az ivás.
Három hosszú posztban megpróbáltam elmagyarázni, hogy nekem semmi bajom az antialkoholistákkal, nagyon tisztelem, becsülöm őket, csupán az én életvitelembe nem fér bele egy antialkoholista partner. Miért nem lehet elfogadni ezt? Miért kéne már nekem szégyenkezni azért, mert alkalmasint szívesen megiszom egy-két pohár italt, és ezt a párommal szeretem tenni?
És mi értelme van olyan kérdést feltenni, amire csak egyféle választ, a sajátodét tudod elfogadni?
A múltkor az egyik ismerkedésem során sikerült belefutnom egy full alkoholista 28 éves srácba...
Ezek után azt mondom, hogy nálam előny, ha nem iszik egy korty alkoholt sem egy férfi.
Kérdező! Nyugodj már le!
Ne foglalkozz már a válaszadókkal!
De akkor se foglalkozz vele! Ez a céljuk, hogy felidegesítsenek.
Hagyd rájuk!
Örülnék egy kicsit, de valószínű rossz szemmel nézne rám ha pár habonta fél évente egy kicsit én szeretnék becsiccsenteni (bár lehet nem igényelném). Vagy hogy kirandulas alkalmaval megigyunk egy-két bort.
Inkább ez, mint hogy látom egy hetet nem bir ki hogy ne igyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!