Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Van-e olyan szakma, munka vagy hivatás, amelynek az űzőjével biztosan nem jönnél össze?
Katona, tűzoltó, rendőr- mert félteném az életét
Kamionsofőr (vagy úgy általában bármilyen olyan munka, ami hosszú időre elszólítja otthonról, rendszeresen)- mert alig van otthon, az úgy nem kapcsolat, házasság, ahol kéthetente egy hétvégére látom
Nőgyógyász- félnék, hogy kiég és nem érdekelné már az én puncim
Prosti, drogdíler, maffiózó- azt hiszem, ezek morális megítéléséről nem kell kiselőadást tartanom
Masszőr, hivatásos táncos, egyéb olyan foglalkozás, ahol nőket taperol- ne taperoljon más nőket rajtam kívül.
Kb ennyi.
A kamuzás után lássuk kiket utálnak igazából!
- Minden olyan munkás akinek nincs meg a netto 200
Ja, férfiprostival, chippendale fiúval és hasonlókkal se kezdenék.
A barátom meg nem keres nettó 200-at és mégis vele vagyok. Igaz az eredeti szakmája szerint kereshetne simán. Jaj, akkor tuti azért vagyok vele :D
Az nem számít, nem írtam hogy felette sikered lesz, de hogyha nincs meg az insant bukó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!