Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Van-e olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Van-e olyan szakma, munka vagy hivatás, amelynek az űzőjével biztosan nem jönnél össze?

Figyelt kérdés
Meg tudnád indokolni is, hogy miért nem?

2016. okt. 6. 22:33
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk kamikaze pilóta :DDD
2016. okt. 6. 22:34
 2/28 anonim ***** válasza:
90%
Férfi prostival nem kezdenék ki :) Azt hiszem nem kell magyaráznom :)
2016. okt. 6. 22:36
 3/28 anonim ***** válasza:
17%
Katona, rendőr, közmunkás, extrém sportoló, szektavezető (kivéve ha kamuból csinálja a pénzért), stb.
2016. okt. 6. 22:36
 4/28 anonim ***** válasza:
11%
Egyetlen egy van és szerintem különösebb magyarázást sem igényel: boncmester.
2016. okt. 6. 22:38
 5/28 anonim ***** válasza:
71%

Katona, tűzoltó, rendőr- mert félteném az életét

Kamionsofőr (vagy úgy általában bármilyen olyan munka, ami hosszú időre elszólítja otthonról, rendszeresen)- mert alig van otthon, az úgy nem kapcsolat, házasság, ahol kéthetente egy hétvégére látom

Nőgyógyász- félnék, hogy kiég és nem érdekelné már az én puncim

Prosti, drogdíler, maffiózó- azt hiszem, ezek morális megítéléséről nem kell kiselőadást tartanom

Masszőr, hivatásos táncos, egyéb olyan foglalkozás, ahol nőket taperol- ne taperoljon más nőket rajtam kívül.

Kb ennyi.

2016. okt. 6. 22:40
 6/28 anonim ***** válasza:
16%

A kamuzás után lássuk kiket utálnak igazából!

- Minden olyan munkás akinek nincs meg a netto 200

2016. okt. 6. 22:41
 7/28 anonim ***** válasza:
79%
#6: 400-at keresek havonta + mellékes és nincs senkim. Megdőlt az elméleted. :D
2016. okt. 6. 22:43
 8/28 anonim ***** válasza:
96%

Ja, férfiprostival, chippendale fiúval és hasonlókkal se kezdenék.

A barátom meg nem keres nettó 200-at és mégis vele vagyok. Igaz az eredeti szakmája szerint kereshetne simán. Jaj, akkor tuti azért vagyok vele :D

2016. okt. 6. 22:44
 9/28 anonim ***** válasza:
12%

Az nem számít, nem írtam hogy felette sikered lesz, de hogyha nincs meg az insant bukó.

2016. okt. 6. 22:47
 10/28 anonim ***** válasza:
28%
Az igen. Jó néhány igen komoly férfiszakma kiesik a rostán nálatok. Furcsa módon a gátlástalan, gyanús pénzügyi manővereket bonyolító milliomost, aki tekintélyt szerezve bárkin képes gusztustalanul átgázolni, az nincs a felsoroltak között. És bizony ezt hívják freudi elszólásnak.
2016. okt. 6. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!