Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha ismerkedés alatt kiderül, hogy a férfi full antialkoholista, mit reagáltok?
Kérdező nekem egy ilyen jó barátom van mint te (az eddigi magadról való leírásaid alapján). Az anyja és az apja is alkesz volt, ezért ő meg kb soha nem iszik.
De ha találkozón sörözök, borozok, részeg leszek (4 sör 2 óra alatt), egyből beszólogat finoman.
Elvárnád, hogy ne legyen gond hogy te nem iszol, de aki társaságban iszik, azt piszkálnád? (kérdeztem ezt)
Ha te anti-alkoholista vagy és elvárnád ezért az elfogadást, akkor azokat se basztasd akik alkoholisták.
Magyarországon elvileg van 800 ezer alkoholista. Ezeknek egy nagy része viszont mégis képes a piálás ellenére is egyben tartani az életét és nem megbolondulni a piától. Nagypapám is alkesz (megiszik napi fél liter bort) és jobb egészségi állapotban van mint a 77 éves nagymamám, aki öt évente iszik kb egy pohár pezsgőt. És persze papa ez mellé nem is agresszív és mindig törődött, foglalkozott a családjával és a pénzt sem szórja el piára.
Mert ha nagy átlagban azt írjuk, hogy hátrány, akkor elkezdesz masszívan piálni? :)
Egyébként nekem teljesen mindegy, iszik-e, csak ne szólongasson azért, ha én alkalmanként szórakozásnál megiszok egy-két pohár akármit.
Mondjuk dolgozd fel egy pszichológussal a sérelmeket. Sokat segít, hidd el.
De egyre durvábbak a kijelentéseid, hogy aki rendszeresen fogyaszt alkoholt, az már alkoholista. Én például nyáron majdnem minden nap iszom sört. Egyszerűen jobban esik és olcsóbb, mint bármi más.
Télen meg rá se bírok nézni. Akkor nyáron alkoholista vagyok, télen meg nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!