Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, itt mindenki szent és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, itt mindenki szent és antialkoholista de volna egy kérdésem: mennyit iszik a pàrotok/férjetek?

Figyelt kérdés

Akire az elsö opciò igaz ne írjon a màsik oldal érdekelne.

Mi sok mi kevés az relativ, kb mennyiség és milyen fajta ital azt lenne jò ha megírnátok.

Sajàt pàrom szokàsait szeretném valamihez viszonyítani azért kérdem.

2023. jún. 1. 21:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
73%
Fiatalkorában, egyetem alatt sokat ivott állítása szerint, most 32 évesen nálunk otthon egyáltalán nem, ha havi egyszer vagy kéthavonta találkozunk barátokkal, akkor ott egy 4-5 dobozos sört egy este alatt. Szüleimnél akkor már inkább iszunk este egy kupica pálinkát vacsora előtt, vagy vacsorához egy fél pohár bort.
2023. jún. 1. 23:05
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Főleg nyáron, kerti munka után és szigorúan csak hétvégente néha megiszik 1-1 doboz hideg sört. Plusz ha nyaralunk vagy vendégségbe megyünk, akkor egy pohár bort, vagy valami rövidet. De alkohol mindig van itthon, főleg nyáron. Sokszor tartunk kerti partit, éps a vendégeink, pl barátok, kollégák azért fogyasztanak rendesen. Nekem ezzel semmi bajom, mármint a grillezéskor iszogatással. Fontos hogy ez ne csapjon át hétköznapi rutinba.
2023. jún. 1. 23:07
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Feleségem amikor nagyon rájön a szorongás többet iszik. Ami mondjuk heti 1 üveg bort, vagy 2-4 sört jelent. Heti.

Én fél éve egy korty alkoholt sem ittam, de holnap lehet elfelezek vele egy sört társasozás közben.

Ha nem szorong, akkor csak a nyári bulikák alkalmával iszik. Én is.

2023. jún. 1. 23:45
 14/22 anonim ***** válasza:
81%
Ritkán, talán heti kettő a max, de van hogy hetekig egyáltalán nem. Mennyiségben is csak annyit, hogy még a szalonspiccig se jut el (kb egy pohár bor, vagy ennek megfelelő).
2023. jún. 2. 00:22
 15/22 anonim ***** válasza:

Ha olyan hangulatban vagyunk este, hogy koccintanánk, akkor megiszunk 1 kupica pálinkát. Átlagban ez heti 1.

Ha megyünk buliba, na ott felönt a garatra. Mondjuk 2 havonta egyszer.

És néha sörözik haverokkal.

Már nem vagyunk fiatalok, és nincs elhízva, ha valaki kérdezné. Rendszeresen sportolunk mindketten.

2023. jún. 2. 04:05
 16/22 anonim ***** válasza:

Alkalomszerűen egy-egy sör nyáron, ugyan így alkalomszerűen egy-egy pohár vörösbor télen. Nyáron előfordul, hogy fröccsözünk, télen meg olyan is, hogy vacsi előtt megiszunk fél-fél deci pálinkát.

Rendszeresnek mondható alkoholfogyasztásról nem beszélhetünk, átlag mondjuk heti egy sör a nyáron, és átlag heti egy bor télen.

2023. jún. 2. 07:25
 17/22 anonim ***** válasza:
Lidles vörös bor, pálinka (saját), azt nem tudom, hogy mennyit iszik, de ezeket naponta.
2023. jún. 2. 07:46
 18/22 anonim ***** válasza:
72%

Gyakorlatilag semennyit. Visszavonult élsportoló. Absztinensnek azért nem mondanám, egyszer-egyszer egy rendezvényen megiszik egy pohár bort vagy pezsgőt.

N

2023. jún. 2. 08:15
 19/22 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon keveset iszik, rendszeresnek nem mondanám. Néha egy sör a vacsihoz,de azt is együtt isszuk meg. Havonta eljutunk étterembe,ott egy pohár bor. Most jön az esküvő szezon, ott majd biztos lecsúszik egy-két rövid is. Meg persze a haverjaival nagy ritkán összefut, akkor is csak sör,nem szokta keverni.. Szerencsére ismeri a határait,tudja mikor kell leállni :)

32N

2023. jún. 2. 08:20
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor mindennap sörözik engem zavar akkor szoktam szólni, de alkalmanként pl ha itthon dolgozik, nem zavar.
2023. jún. 2. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!