Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar, ha a párotok iszik?
Attól függ? Alkalomadtán otthon megiszik pár pohárka bort? Tök oké. Esetenként kicsit túlzásba esik ( = spicces, de azért a világáról tud)? Tök oké.
Minden nap be van nyomva? Nem oké. Össze vissza hányja magát bulikban, nem gondol arra hogy haza kéne menni, elájul? Nem oké. Nem bír ki x időt pia nélkül? Nem oké.
Eddig kétszer láttam ittasan, de akkor se részegen. Ebből egyik alkalommal szilveszterkor.
Még az esküvőnkön se volt becsípve, bár egy pár pohár sört vagy bort mindketten ittunk.
Ez így, ebben a formában számomra teljesen elfogadható.
Egy éve tervezi, hogy kijön a haverja, és berúgnak. Azóta áll a pincében egy karton sör, érintetlenül.
Legfeljebb megiszom én, apránként. ;)
Sajnos volt olyan pasi, akiről egy-két randi után kiderült, hogy iszik. Nem vártam meg, hogy kiderüljön, milyen szinten alkoholista, nagyon gyorsan kiraktam. A rendszeres ivászat, lerészegedés stb. nekem akkor se fér bele, ha nem kötekszik, csak jó hangulatban tántorog.
Ha lehet, azért részegre ne igya magát, de egy kis esti borozás bőven belefér. Én sem vagyok az az alkesz típus, nem is nagyon bírom az alakoholt, de egy jó bor, vagy néha egy kis sör jól tudni esni.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!