Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar ha a párotok más nővel flörtöl, mi az ami még belefér?
2# :DDdD
Nyilvan semennyire nem fer bele. Az ilyet ki kell dobni, abszolut nem tisztel teged.
Az exemnél nekem is volt hasonló.
Kisfőnök egy nagy cégnél Somogy megyében, ahol rendszeresen megfordulnak fiatal tanuló lánykák. Valahogy mindig úgy alakult, hogy egy-két napon belül mindegyik az ismerőse lett facebookon. Furcsálltam a dolgot és rákérdeztem. Azt mondta, nem ő jelöli be őket, gondoltam, persze, a kis huszonévesek egytől-egyig rámásznak a 36 éves kopaszodó kisfőnökre (egy-kettőről még el tudnám képzelni, na de mind?).
Aztán, kiderült, hogy egyik-másikat reggelente be is hordja munkába a kocsijával, ezt még elfogadtam volna, mert nem jár arra busz és ha már úgyis úton van arra egyedül, miért ne venne fel másokat? De amikor kiderült, hogy szinte mindegyikkel még csacsorászik is privát, akkor már éreztem, hogy ez itt több, mint szimplán önzetlen segítség munkába járáshoz. Van 500 ismerőse, abból kb. 400 fiatal csinos lány.
Persze, én voltam a hülye, mert a barátaim már az elején megmondták, hogy ez furcsa, gondoltam bízom benne, amíg nem tűnik fel valami furcsaság...aztán jött a furcsaság, egy hétvégén a kolléganőjével ment kirándulni (ki tudja, mely domborulatokat járták be :D ). Ez már tényleg sok volt nekem is, pedig nem vagyok féltékeny típus.
Szóval, száz szónak is egy a vége, ahol már konkrétan szexről beszél egy másik nővel, ott nincs helye bizalomnak.
Szóval,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!