Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar ha a párotok más nővel flörtöl, mi az ami még belefér?
22-s vagyok. azt hiszem keményen fogalmaztam ott, de tartom a véleményem. Itt nem nagyon tudsz érdemi dolgot tenni a kapcsolatotokért. Értem a fájdalmad. (nő vagyok, 23 éve férjnél 8 gyerekkel, nem tökéletes, de működő,jó házasságban)
Azt hiszem itt a legtöbben jót akarnak neked. Biztos, hogy nagyon nehéz (6 év nem semmi), de itt lépni kell, ez a férfi megaláz téged és még csak nem is érti, mi bajod a dologgal.
Szép vagy fiatal, ne pazarold az időt és a fájdalmad rá. Beszéld meg egy jó barátnőddel, testvéreddel vagy anyukáddal, vagy akiben megbízol. Talán valaki a közvetlen környezetedből tud jó tanácsot adni és neked is könnyebb tőle elfogadni.
Adj magadnak időt és lehetőséget a valódi boldogságra.
"Valószíneg tényleg nem érti miért zavar a dolog"
Akkor ott komoly gondok vannak a fejben. Normális kapcsolatban nem írogatunk más embereknek arról, hogy hogyan tennénk magunkévá. Ráadásul el tudod képzelni, hogy ha a nő még küldött is magáról hivalkodó fotót a párod kérésére, akkor itt megállt a dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!