Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Őszintén: zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Őszintén: zavar titeket, ha a párotok több pénzt keres nálatok?

Figyelt kérdés
Még ha nem is mutatjátok ki, még ha el is tudjátok fogadni, azért a lelketek mélyén zavar(na) titeket?
2016. márc. 26. 17:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén nem. Az sem zavar, ha okosabb nálam.

Az zavar csak, ha érezteti velem, hogy emiatt neki van gondja velem, velünk.

Az, hogy jobban keres valaki, nem sokat számít, mert az élet hosszú és a szerencse is forgandó.

2016. márc. 26. 17:22
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem zavar, mivel gazdag család elkényeztetett fiacskája vagyok, sosem érdekelt a pénz. Még egyetemista vagyok, úgyhogy nincs saját keresetem,(max néha tanulmányi ösztöndíj), de már jártam olyan lánnyal ,aki dolgozott és jól keresett, ami engem egy csöppet sem zavart. Nyilván ha elvégzem a sulit, akkor jó eséllyel én is jól fogok keresni, de ha netán olyan lányba botlok, aki többet keres nálam, annak én max örülni fogok.
2016. márc. 26. 18:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Önmagában ez nem zavar különösebben, volt már ilyen...
2016. márc. 26. 19:07
 4/13 anonim ***** válasza:
nem, de ha nem tudná megfelelően kezelni és elherdálná hülyeségekre, az annál inkább zavarna.
2016. márc. 26. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Engem egy kicsit azért zavarna.

De ha őt nem, akkor meg tudnám szokni.

2016. márc. 26. 19:51
 6/13 anonim ***** válasza:

Bő 20 év házasság alatt ez valahogy nem volt se téma, se feszültségforrás, - és ahogy írta egy hozzászóló: és változik is az, hol erre, hol arra.

Szóval nem tudom nagyon elképzelni,hogy komoly kapcsolatban ez problémát jelenten.

2016. márc. 26. 22:20
 7/13 MolotovPunk ***** válasza:

Passz.Eddig csak olyan barátnőim voltak,akik valamivel kevesebbet kerestek tőlem.Pedig nem keresek túl sokat én sem.

Kérdésedre válasz.(Egyébként nem zavarna.)

2016. márc. 26. 22:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem, pedig volt már elég jól kereső barátnőm. Ha mentünk valahova, egyszer én fizettem a kaját/jegyet, egyszer ő.

Az viszont zavar, amikor egyes nők, a sikertelen kapcsolatuk okának azt próbálják bemagyarázni, hogy ők sikeres nők és jól keresnek, a pasik pedig gázok, mert ez nem tetszik nekik. Láttam már ilyen kapcsolatot, a pénzügyi dolgok miatt való veszekedés sokadrendű volt a veszekedésben, de a csaj ezzel a szöveggel nyugtatta az egóját.

2016. márc. 27. 03:19
 9/13 anonim ***** válasza:
37%

8-as

Ez most a divat: van egy komplexusa egy nőnek, akkor felnyitja a google-t és addig keres, amíg olyan forrást nem talál, ami szerint a bajának az oka a férfiak.

Ott jól meg lesz magyarázva(szükségszerűen a logikát mellőzve), hogy a férfi bizony egy erőszakos, nőelnyomó, titkon összeesküvő, összekacsintó hústömeg és mint ilyen, lejárt az ideje.

Fontos jellegzetesség még, hogy mindig a "helyi" pasi a legrosszabb és más népek hímjei figyelmesebbek és jobban bánnak a nőkkel(kivéve persze a saját helyi nőikkel, különben nem jön ki a képlet...).

Ezen cikkek egy visszatérő pontja a fenti kérdés is, aminek fontos féligazságai: a nők képzettebbek(no diff. a végzettségek ereje közt), a nők bérhátránya(csak úgy, nettó összehasonlításban - ceteris paribus 4 the win) és hogy a férfiak nem viselik el az erős nőket(ami többnyire azt fedi, hogy nőietlen, karrierista, jól keres és nincs benne alázat).

Természetesen ha cáfolni akarod a fentieket, abból olyan veszekedés lesz, hogy a végén még meg is választanak a soviniszták királyának.

2016. márc. 27. 09:36
 10/13 anonim ***** válasza:

#9, jó sok cikket idéztél, de úgy tűnik ezeket majd te fogod megírni. Ha indulatos vagy, ne írj - örökre ott marad, és örökre hülyének néznek majd érte.

Mennyiben kapcsolódik az a kifakadás a feltett kérdéshez?

A te barátnőd tehetősebb-e, mint te, és zavar-e ez téged.

Szerintem téged az zavar, hogy a kérdés nem rád vonatkozik.

2016. márc. 27. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!