Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kedves sorstársak! Ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves sorstársak! Ti hogy viselitek, hogy a párotok iszik ? söröcske stb.

Figyelt kérdés

Veszitek és otthon issza meg, vagy kocsmába jár? vagy mindkettnő?

Mi nálatok a " mérték" ? hány db, sok kevés stb.

Kérlek titeket olyan írjon,akinek a párja fogyaszt alkoholt, akit nem érint ez a téma az ne. Én se írok oda,hogy hogy kell a csivavát nevelni mert nincs és nem is értek hozzá :)

2022. márc. 14. 11:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Mi mint ketten iszunk, általában otthon, persze mértékkel..gyerek még nincs.
2022. márc. 14. 11:42
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
Olyanok se írjanak akiknél a családban van alkoholista?
2022. márc. 14. 11:45
 3/13 A kérdező kommentje:

1 Mennyit szoktatok ? kb.

2 Írj / írjatok, bár nem konkrét alkoholizmusról van szó csak aki szereti az italt.

2022. márc. 14. 11:46
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Hol a határ az alkoholizmus és a "szerei az italt" között?
2022. márc. 14. 11:49
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ha átmegy önzőségbe és rányomja a bélyeget az emberi kapcsolataira!
2022. márc. 14. 11:51
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk teljesen megszokott az, hogy ha kedvünk tartja, iszunk 1-1 sört vagy egy pohár bort, stb. Nyilván, ha minden nap ez lenne, vagy nem állna meg egészséges mennyiségnél, elgondolkoznék rajta, hogy miért lehet erre szükség, de a jelenlegi fogyasztásunkat (heti 2-2 sör vagy kettőnknek összesen heti 1 üveg bor) nem tartom túlzónak.

Van olyan is, akinek ez már sok lenne, vagy túl rendszeres, van, aki erre csak legyint, szóval embere, párja és élethelyzete válogatja, hogy mi fér még bele.

Ha neked sok az, amennyit a párod iszik, érdemes lehet átgondolni, hogy mióta van ez így, lehetett valami kiváltó ok, ami miatt elvonul a valóság elől, stb. Az alkoholizmus csak egy elharapózott "önvédelmi" módszer, azt kellene megtalálni, hogy mitől védi magát a párod.

2022. márc. 14. 11:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a férjem nem iszik naponta és nem is viselném ezt el. Havonta 1-2x elmegy a haverjeivel, vagy együtt megyünk, akkor van némi alkohol, de ennyi. Az apám ilyen viszont a mai napig, hogy minden nap kell 2-3 doboz sör. Nem akarlak elkeseríteni, de ez alkoholizmus. Tudom, nem seggrészeg, apám se, csak épp minden baja van, ha az a 2-3 sör nem lehet meg a nap végén. Bármilyen fáradtan megy is haza, ha anyám nem vett neki, ül az autóba és rongyol a dohányboltba a söréért, mert olyan nincs, hogy ihatna de nem iszik :/ Anyám már rohadt nehezen tolerálja, de az a helyzet, hogy apu fiatalon is ilyen volt, nem tudom, min csodálkozik. Én biztos nem élnék ilyennel együtt, kva idegesítő, hogy sörszaga van, maga a tény, hogy nem bír meglenni nélküle. Egyébként szeretem apámat, de ezt akkor is rohadtul elítélem.
2022. márc. 14. 11:56
 8/13 anonim ***** válasza:
80%
Mi az h sorstárs? Te választottad, ott is hagyhatod ám
2022. márc. 14. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:
43%
Aki otthon is iszik hétköznap az alkesz, lehet másra nincs negatív hatással de elpusztítja a valós személyét és az egészségét.
2022. márc. 14. 13:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi már elég későn jöttünk össze. Mindig is szeretett inni, szerette a társaságot. Én elfogadom, hogy ő ilyen. Néha én is megyek vele, mert ő igényli, hogy együtt legyünk. Ha változtatni akarna az életén, ezt neki kellene akarnia, és tenni érte. Semmilyen szinten nem szólok bele az életébe, úgy él, ahogy akar. Ő is elfogad engem, nem akar megváltoztatni.
2022. márc. 14. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!