Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Pasim jó ideje nem dolgozik, nem is igazán erőlteti meg a magát a keresésben se. Mennyire viseltek el ha a párotok otthon van, játszik, iszik, elmegy barátokkal iszogatni, de csak te dolgozol?
Annyi minden zavar most benne. Az is hogy 1 héten többször is iszik, meg oda kell menni ahol inni lehet, az nem számít hogy én nem innék. Be érem a csak hétvégén iszunk, vagy még akkor se mindig ha dolgoznom kell.... Ő meg egyre sűrűbben.. Közbe munkát meg alig keres, nem is megy be sehova megkerdezni vagy vinni önéletrajzot csak nézi néha hogy raknak e fel netre vmit....
Egész nyáron itthon volt, és egyre jobban zavar.. Én el járok dolgozni és már még úgy se tudok spórolni se az is zavar de oké ebbe én is hibás is lehetek. De zavar hogy ő mindig rá ér, elmegy ide oda. És neki ez fontos hogy igyon....
Kikeszit de nem is tudom mit gondoljak hogy normális e ez... Nem látom így a jövőnket se de nem akarok még ki lépni se... Sok év után most idegesít a legjobban.
Csúnyán is szokott beszélni főként ha iszik és mondom nem bír ki egy hetet se ital nélkül.... Csak én már szeretnék babazni de így?!
Folyton csak idegeskedjek, meg szorongó, nekem nincs is olyan baráti köröm akikkel mennek ide oda, de ha lenne se lenne jobb mert hiába ha én babaznek és nyugodt életét akarnék.. Részeg ember nélkül...
Nem tudom neki mit mondjak, már úgy szokott lenni hogy én haragszok 1-2nap, ő meg nyugodtan alszik. Addig keveset szólunk egymáshoz majd minden jó majd ismét kezdődik minden elölről.
Kihez forduljak? Mit tennétek? Van szerintetek így normalis jövőnk?
Várják még teljesen biztos leszek benne hogy ő nem kell nekem, nem olyan mint én és nem is lesz jó sose az életünk?
Olyan mint egy hullámvasút nekem.... Sokszor jó is, sokszor meg a padlón vagyok.
Hát így ne szülj, az egyértelmű.
Gyakorlatilag iszákos ember, ráadásul nem is nagyon dolgozik. Vele nem lehet közös jövőt tervezni.
Őszinte leszek, nem olvastam végig.
Én nem nagyon iszom (már), a kapcsolatunk elején buliztam hétvégente, de ebből már kinottem.
Mindenki maga dönti el, milyen neki egy ideális kapcsolat, de nekem nem az, hogy annyi a program, hogy elmegyunk iszogatni.
Szóval én eleve nem jönnék össze olyan emberrel, aki 1 héten többször is iszik. Az, ha még nem is alkoholista, de nagyivó.
Az meg csak hab a tortán, hogy nem is dolgozik.
Szerintem el kell döntened, hogy szükséged van-e egy ilyen emberre, vagy sem.
Szerintem tudod te is, hogy nem, mert megbízhatatlan..
Mond meg neki, hogy van 2 hete munkát találni, ha nem, akkor barátnőt is kereshet.
Ilyennel nem lehet tervezni.
N
Őszintén: te milyen jövőt tudsz vele elképzelni?
Te otthon a babával, a semmit érő GYED-ből eltartod a családot, elvégzed a házimunkát egyedül. Ő közben játszik, piál a haverokkal. Időnként kiborulsz, duzzogsz, pár napig nem szóltok egymáshoz, aztán minden megy tovább. Egyszer berágsz, elválsz, és ugyanez megy tovább, csak kevesebb a szennyes.
Komolyan erre vágysz?
Te se lehetsz valami zseni ha itt kerdezed meg hogy mit csinalj.
Nyilvan szulj neki egy gyereket, majd kinlodva neveld fel egyedul, mig a parod iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!