Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni , ha én mennék , a másik meg otthonülős?
Én szeretek kimozdulni , kirándulni , vagy szinte bármit. A másik fél meg leginkább csak otthon szeret lenni.
Ő ilyen , ez oké. De ha már havi egy - két alkalommal csinálná velem valamit ( akármit , bármit )már jó lenne , de nem , azt sem...
Szerintem nem kérek olyan nagyon sokat.
Nem illetek össze.
Én is otthonülősebb vagyok, de ha valaki rábír, vagy elhív, szívesen elmegyek itthonról ide-oda, ezért én pl. jobban elvagyok egy kimozdulósabb emberrel. Egy ugyanilyen itthonülőssel mint én sose mennénk sehová.
Viszont vannak olyanok, akik társasággal se szeretnek kilépni az otthon melegéből, ez viszont nyilván gond akkor, ha a másik ember meg menős.
Otthon megvan az " izgalom " , csinálunk dolgokat együtt , tök jó , de csak a házon belül... Itt a jó idő, a közelben lévő fagyishoz is el lehetne menni, ebbe szerintem még senki se halt bele. :(
Semmiféle energiát nem fektet bele a dologba , így van , abba a részébe ami a házon kívül van semmiképp.
Ez mindig is így volt , egyre jobban zavar..
Nem illetek össze, főleg, ha ő annyira otthonülős, hogy fagyizni se lehet elrángatni.
Én nagy kiránduló vagyok, imádok utazni, a páromnak inkább az a kikapcsolódás ha itthon pihen. Semmi gond, mert néha én is kibírom hogy pár napig csak itthon chillelünk, meg mióta együtt vagyunk évente az a 2-3 néhány napos kiruccanás még neki is élvezhető, ha meg ennél többre van igényem elmegyek családdal/barátokkal. Ha ennyi kompromisszumkészsége se lenne, én elhagynám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!