Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet egy olyan kapcsolat, ahol az egyik fél "otthonülős", a másik pedig "pörgős"?
Igen,én vagyok a pörgősebb.
Ha netalán nem is tudunk együtt kimozdulni,akkor párszor elmegyek valahová a barátnőimmel.
A mi kapcsolatunk még friss a barátommal, de tényleg csak a kompromisszum a kérdés. Én szeretek barátaimmal beülni kocsmázni, néha tombolni és táncolni, koncert, fesztivál, mozi, színház, bowling, billiárdozni, és utazni is. Szóval, sok mindent. Ő szeret otthon lenni, illetve bárhol, ahol velem van.
Neki is mondtam, hogy kell az összebújós egész nap fekvős, filmes nap, de az is, hogy elmenjünk kirándulni. Nem kocsmás, így oda nem rángatnám el, de ettől függetlenül én erről nem mondanék le.
Nem hiszem, hogy az utazás bármelyik félnek rossz lenne (csak pénzkérdése). Ha szereted a párod, feszegetitek a határaitokat, és eddig úgy érzem működhet.
Amitől tartok, hogy kevés baratja van, nekem meg viszonylag sok (volt), bár sajnos egyre inkább nincs szükségem rájuk ahogy minden egyre inkább klapfol.
De tényleg vannak köztes dolgok, amik senkinek nem fájnak, és néha a másikért (elvárás nélkül) áldozatot hozunk.
L20
Nekem nem mukodott a dolog:/ En nagyon szeretek kirandulni eljarni ide oda ,de a volt baratnom meg szinte egyaltalan.Altalaban en engedtem de sajnos igy sem mukodott a dolog....
Egy biztos nekem olyan no kell mostmar aki szeret kirandulni :))) perzze sok minden mas is fontosabb azert:) 27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!