Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek? Pasim jó ideje nem dolgozik, nem is igazán erőlteti meg a magát a keresésben se. Mennyire viseltek el ha a párotok otthon van, játszik, iszik, elmegy barátokkal iszogatni, de csak te dolgozol?
Annyi minden zavar most benne. Az is hogy 1 héten többször is iszik, meg oda kell menni ahol inni lehet, az nem számít hogy én nem innék. Be érem a csak hétvégén iszunk, vagy még akkor se mindig ha dolgoznom kell.... Ő meg egyre sűrűbben.. Közbe munkát meg alig keres, nem is megy be sehova megkerdezni vagy vinni önéletrajzot csak nézi néha hogy raknak e fel netre vmit....
Egész nyáron itthon volt, és egyre jobban zavar.. Én el járok dolgozni és már még úgy se tudok spórolni se az is zavar de oké ebbe én is hibás is lehetek. De zavar hogy ő mindig rá ér, elmegy ide oda. És neki ez fontos hogy igyon....
Kikeszit de nem is tudom mit gondoljak hogy normális e ez... Nem látom így a jövőnket se de nem akarok még ki lépni se... Sok év után most idegesít a legjobban.
Csúnyán is szokott beszélni főként ha iszik és mondom nem bír ki egy hetet se ital nélkül.... Csak én már szeretnék babazni de így?!
Folyton csak idegeskedjek, meg szorongó, nekem nincs is olyan baráti köröm akikkel mennek ide oda, de ha lenne se lenne jobb mert hiába ha én babaznek és nyugodt életét akarnék.. Részeg ember nélkül...
Nem tudom neki mit mondjak, már úgy szokott lenni hogy én haragszok 1-2nap, ő meg nyugodtan alszik. Addig keveset szólunk egymáshoz majd minden jó majd ismét kezdődik minden elölről.
Kihez forduljak? Mit tennétek? Van szerintetek így normalis jövőnk?
Várják még teljesen biztos leszek benne hogy ő nem kell nekem, nem olyan mint én és nem is lesz jó sose az életünk?
Olyan mint egy hullámvasút nekem.... Sokszor jó is, sokszor meg a padlón vagyok.
Azt csak azért írtam mert már nekem komolyabbak az elképzeléseim vagyis csak szeretnék már komolyabb életet.
Csak még várnom kell... Hogy ő vele vagy majd mással. De nem tudom hogy "keményithetnék be"?!
Vagy leültök komolyan beszélni és elmondod neki kerek perec,hogy szedje össze magát mert nem,hogy apának nem lesz jó de még férfinak sem nevezhető az akit a barátnője tart el ilyen szinten.
Vagy megmondod neki amit egyik előző hozzászóló írt,hogy vagy keres munkát nagyon gyorsan vagy barátnőt is kereshet.Ettől talán megijed és összeszedi magát.
De a legjobb megoldás az lenne ha otthagynád mert kevesen képesek ennyire megváltozni.
"De nem tudom hogy "keményithetnék be"?!"
Sehogy! Nem fog megváltozni. Max. egy kis időre összekapja magát, de hamar ugyanitt fog újból kikötni.
Az egy dolog, hogy te már babázni akarsz, de nem kéne minden éppen kéznél lévő, totális alkalmatlan embernek szülni.
Te komolyan nem érzed, hogy már rég ki kellett volna dobni ezt a pasit?
Először is át kéne váltanotok külön kasszára. Ha közösben maradtok, akkor is megfordítva, ennyi és ennyi pénzt raktok félre minden hónapban, ennyi kell élelmiszerre + rezsire és ennyi marad ruhára és szórakozásra, azt elfelezitek.
Amíg nem talál állást, addig a pàrod keressen valami fejlődési lehetőséget, ez lehet egy ingyenes excel tanfolyam de lehet egy új nyelv is, napi 4 órát foglalkozzon vele. A maradék négy óra elég önéletrajzokat írni.
Ha ezt nem fogadja el, akkor szakíts vagy éljetek külön. Más az, amikor arra rendezkedtek be, hogy az egyik fél otthon marad vagy arra, hogy néhány évet tanul, mint ez a végeláthatatlan helyzet.
A bekeményítés egy ku.rva nagy csapda! Kicsit berezel, pár hónapra összekapja magát, te lenyugszol, hogy lám csak, mégis megváltozott érted. Nagy boldogan teherbe esel, mert minden jó lesz. Aztán po.fára esel, mert mire a gyerek megszületik, még így se fogtok állni. Pontosan azért, mert te már terhes leszel, és végképp nem tudod kidobni a "gyereked apját".
Ne áltasd magad, most lépj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!