Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is a párja visszaél azzal, hogy Te csak otthon vagy gyesen ez a dolgod nem csinálsz semmit?
Reggel elmegy 6 kor. Este 7 kor ér. Egész nap itthon velük és nem unatkozom. Bolt háztartás. Mikor megkérem valamire azt mondja intézd te vagy otthon. Rendszeresen felhív intézzem el azt, hívjam fel ezt meg azt mondván nem dolgozok ő igen.
Ha hazaér elakarok menni azt mondja be se ér de passzolom le. Ő hazajön leakar ülni pihenni nem peszteálni. Én mit se tudok erről mert itthon meresztem nagyra a seggem 4 éve.
Sírok fájdalmamba már. Én csak egy anyarobot vagyok ő dolgozik.
13 órát van távol otthonról egy nap csak a munka miatt.
Mindig csak egy kérdésem van: Cserélnél vele? Tegyük fel ő lehet otthon a gyerekkel és takaríthat, te pedig pontosan ugyanazt a munkát végeznéd, amit ő végez. Cserélnél vele, mert szerinted neki könnyebb?
Persze, sokaknál előfordul. A "titok" pedig tök egyszerű, hogy elkerülje ezt a helyzetet bárki: Normális embert kell választani. Ha valaki erre nem hajlandó, akkor meg ne rinyáljon utólag.
És a #3-as hiába pontozzák le, teljesen jókat írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!