Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan lett rám mérges a párom ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan lett rám mérges a párom ?

Figyelt kérdés
Van egy lakásom.A párom öccse iskolát vált a közelben.Ketten élünk a párommal a lakásomban.Felhozta,hogy másoltatna kulcsot az öccsének a lakásom bejáratához,ha végez akkor tudjon hozzánk menni.Nekem ez az ötlet nem tetszett és a tudtára adtam,majd felháborodott hogy én milyen smucik vagyok stb.Nincsen bajom a testvérével,de nem akarom hogy váratlanul betoppanjon bármikor a saját lakásomba.Ha otthon vagyunk vagy ha el kell mennünk legyen ott nyugodtan de ez a kulcsos dolog kicsit kellemetlen lenne számomra.
2024. júl. 16. 16:14
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen fellátogatásból lesznek ideiglenesen ott időzések. A hűtő hamar kifogy
2024. júl. 16. 16:18
 2/32 anonim ***** válasza:
98%
De minek kellene hozzátok mennie? Menjen haza. Nem értem a problémát, komolyan.
2024. júl. 16. 16:20
 3/32 anonim válasza:
98%
Nem, nem jogos. Arra vigyázz, nehogy a párod másoltasson kulcsot a testvérének.
2024. júl. 16. 16:21
 4/32 anonim ***** válasza:
39%
Legyél talpravaló lány,mond meg neki nem egyezel bele,mond neki ha mégis ad kulcsot az öcsének szakitol vele.A pasik punci nélkül nem tudnak létezni,tehát tuti ezzel zsarolható bármelyk.
2024. júl. 16. 16:23
 5/32 A kérdező kommentje:
Elnézést nem írtam én vagyok a fiú párom pedig a lány.
2024. júl. 16. 16:24
 6/32 A kérdező kommentje:
Kettes kérdésre a válaszom,azért mert nem messze lakok az iskolától,és nálunk pihenhet egyet mielőtt hazamegy.
2024. júl. 16. 16:25
 7/32 anonim ***** válasza:
97%
Szó sem lehet róla, ez a te lakásod. Ha nem tetszik, elmehet öcsikével együtt.
2024. júl. 16. 16:26
 8/32 anonim ***** válasza:
98%
Miért kell pihenni mielőtt hazamegy???
2024. júl. 16. 16:36
 9/32 anonim ***** válasza:
97%
Pihenget hazamenetel előtt? Ha közel kakik nem kell rápihenni ha meg messze akkor a vonaton (amihez nem kell vonat neki az közel van mégis) pihenjen aztán otthon különben későn ér haza
 10/32 anonim ***** válasza:
97%
80 éves, hogy pihennie kell, mielőtt hazamegy? Siessen haza pihenni. Beszarok.
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!