Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnétek egy cigány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy cigány lánnyal/fiúval?

Figyelt kérdés

Nem a szakadt cigányokra gondolok, hanem a "magyarosodottakra" . Pl mint mondjuk Lakatos Yvett Megasztáros lány [link]

vagy hasonlóakra, akiken annyira nem látszik.

2010. okt. 31. 21:45
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
71%
Semmi pénzért, a vér nem válik vízzé.
2010. nov. 11. 01:36
 32/56 anonim ***** válasza:
83%
SOHA AZ ÉLETBEN! Volt, aki azzal érvelt, hogy van köztük rendes. Lehet. 1000-ből 1, így a nagy számok törvénye alapján nagyon nehéz megtalálni azt az egyet. És még mielőtt valaki elkezdene itt rajvédősködni, ők is ugyanúgy utálják a magyarokat. Persze nekik lehet. Egy olyan népcsoportnál, amely arra büszke, hogy a "kultúrájukban"a fehér ember - vagy egy másik cigány - kirablása, megalázása, megölése nem bűncselekmény, hanem egyenesen dicsőség, NINCS NORMÁLIS. Amelyik meg normálisnak tűnik, az tényleg csak tűnik. Amúgy arra még nem gondolt senki, hogy nemcsak passzióból utálja őket az egész világon mindenki?
2010. nov. 11. 04:23
 33/56 anonim ***** válasza:
79%
fúj fújj neeeeeeeeemmmmmmmmmmmm. öleeeeeeeee
2010. nov. 11. 07:16
 34/56 anonim ***** válasza:
78%

szia, én igen, mert nem ítélek el senkit sem a származása alapján, mert tudom milyen az, nagyon rossz.. mindenkit egy kalap alá vesznek, közben kiderülhet, hogy egyesek nem is olyanok. Elítélni valakit anélkül, hogy nem ismerjük őt, nagyon csúnya dolog, egy esélyt mindenkinek kell adni.... nagyon szomorú az a tény, hogy a válaszadók közül alig akad valaki, aki járna egy romával... lesúlytó, és még azt mondják, hogy a magyarok befogadóak :(

Te kedves kérdező?

2010. nov. 11. 07:40
 35/56 anonim ***** válasza:
64%
Kizárt.
2010. nov. 11. 08:56
 36/56 anonim ***** válasza:
64%

Elképzelhetetlen.

30L

2010. nov. 11. 09:36
 37/56 anonim ***** válasza:
75%
nem jönnék össze egyikkel se. Elsőszor is a családja és családom miatt nem, mert tönkre tennék a kapcsolatot. Másodszor mindenki találjon hozzá valót a saját 'fajából'.
2010. nov. 11. 09:44
 38/56 Toreador ***** válasza:
93%

A lány a képen miért van ott? Cigány? Mert szerintem marhára nem. A cigányoknak nincs kék szemük. Sárgásbarna a bőrük, fekete a szemük is meg a hajuk is, vagy sötétbarna, vagy erős barnásvörös. Ha már kék a szeme, akkor nem teljesen cigány, vagy egyáltalán nem az, csak kicsit barnább a bőre az átlagtól, az pedig nem baj, sőt, szerintem marhára szexi.

És akármennyire erősködik a sok neonáci, hogy a vér nem válik vízzé, nagyon is azzá válHAT. Tudok rá példát, nem is egyet, felhozhatnám saját magam. Anyukám apja cigány volt, így anyukám félig az, én pedig "negyedig" Semmiben nem látszik, fehér a bőröm, kék a szemem, egyedül a hajam fekete. Mondhatnánk egzotikus, vagy különleges. Rengeteg neonáci ismerősöm van (elég nagy városban lakok), tudják rólam, hogy kik a szüleim. Mégis mindegyik odavolt értem, amíg egy társaságban voltunk. A mostani barátom félig cigány. Egyszer betévedtünk egy helyre, ahol ott voltak az én régi jó rasszista focidrukkernek csúfolt barátaim, és 1 percre hagytam ott a barátom, azonnal elkezdték osztani. Ő sem az a fajta cigány, aki előveszi az övéből a kést, és nekiáll akárkinek is, próbált velük egy nevezőre jutni. Persze nem sikerült, mert a náci patkányok voltak sokan, ő pedig egyedül, tömegben persze, hogy nagy a pofája mindenkinek. Odamentem és annyit mondta, hogy takarodjanak innen és hagyják békén a fiút. Na, ezt most mire véljem akkor? Ennyit a nagy 21. századi neonáci mozgolódásról, a tömegesen kopaszra nyírt, nagyarcú majmokról. Kupacban "behódolnak" egy kis cigánylány szavának, csak mert szebbnek láttak az átlagnál, és mert jó a testem állítólag. Röhejes!!!! Egyetemre járok, nem putriban lakok, hanem egy teljesen normális nagy családi házban, anyám tanárnő, nevelőapám nyomdában dolgozik, mindenki tisztességesen dolgozik, nem várjuk nyálcsorgatva a segélyt. Mégis van cigányvér az ereimben. Na most akkor mi a helyzet? A vér nem válik vízzé? Dehogynem. Kivétel erősíti a szabályt.

(Ja, hozzátenném: a hangoskodó, késelős, buszon pofátlanul kiabálós és zenéthallgatós cigányok is lehetnének jólneveltebbek, ha anyuka meg apuka foglalkozott volna velük csak egy kicsit is... (Az ilyen formákat én is utálom.) Ez az én személyes véleményem, akár tetszik drága neonácik, akár nem.)

2010. nov. 11. 10:04
 39/56 anonim ***** válasza:
41%
22.50-es! ha utálod a cigányokat akkor rasszista vagy!!
2010. nov. 11. 10:11
 40/56 anonim ***** válasza:

ha nem putrisak akkor lehet de ha azok akkor nem, mert bármi nézet eltérés esetén idejönnek kirabolnak, megölnek, felgyújtanak stb...

de am lehet h valóságban máshogy van

2010. nov. 11. 10:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!