Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy cigány lánnyal/fiúval?
Nem a szakadt cigányokra gondolok, hanem a "magyarosodottakra" . Pl mint mondjuk Lakatos Yvett Megasztáros lány [link]
vagy hasonlóakra, akiken annyira nem látszik.
Nem.
Alapból nem nagyon tetszik a fekete bőrszín (És ez nem rasszizmusból!) Nem nagyon jön be a tájszólás egy lánynál.
És az se néz ki túl jól, amikor valaki nagyobb fülbevalót hord, mint a füle (Kivéve azt a lányt aki tetszik, neki úgy is jól áll :)
Ez az Ivett se valami szép.
Hogyha pedig az előbbiek nem igazak rá, akkor meg már magyarról beszélünk.
Engem személy szerint nem zavarna a dolog, de nem akarnám, hogy a leendő gyermekeinket emiatt terrorizálják később.
Ezért inkább nem, de persze valós szituációban lehet, hogy teljesen másként látnám az egészet.
nekem is volt negyed cigány pasim
eddig őt szerettem a legjobban
utólag derült ki hogy az mikor szakítottunk
viselkedését nézve nemvolt úgy vele baj hogy verekedni vagy beszólagatni szeretett volna..de hazudni azt tudott mint a vízfolyás
az anyukája óvónő az apukája meg erdész..rendes családból származik szval
ez sokmindentől is függ..de az 100%ék ha előbb tudom akkor nemjövök össze vele..nem azért mert még ha nem is annyira de cigány..hanem mer sok fájdalmat okozott nekem..amit mai napig nehéz elfelejtenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!