Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene nekem valaki? Hogyan felejtsem el Őt végleg? Nagyon szenvedek, szeretem. De elkell engednem.
11hónapig voltam együtt a barátommal, nem tudtam bizni benne, sokminden történt...és végleg vége.
Csalódtunk egymásban kölcsönösen, mindegy mi történt. Szeretem, de már soha többé nemfogom Őt látni, biztosan nem találkozunk már:(
Mostis csak sírok és sírok... nagyon szenvedek, hiányzik. De ennyi volt. mit tegyek?
én18, Ő21
folyton az jár a fejemben, hogy milesz vele...mikor talál mást, mit csinál... gondol-e rám?:( stb.
Mit tegyek hogy ne legyek rá féltékeny sem, és ne fájjon ez az egész?:(
mire?:'(
úgyérzem ez az érzés megöl:( sosem fog elmulni ez a fájdalom bennem:( már annyit sirtam h fáj a fejem, mégse tudom abbahagyni
köszi
de fáj még a gondolat is... nem akarok soha többé ekkora fájdalmat érezni.SOHA!!!SOHA!!SOHA!!!!!!!!!!!!!
mit tegyek hogy ne jusson eszembe? gyűlölök mindent gyülölöm magamat, gyülölöm az emlékeket...mindent
Ismerek egy ugyanilyen történetet... Nem Zoli volt a párod? Kisértetiesen hasonló a sztori...
Amúgy meg fel a fejjel!
neem Zoli:D
ezen mosolyogtam:)
köszi
Nekem 3 év után 3/4 év nem segített, bár mi nem csalódtunk és barátok maradtunk, csak hát.. nagyon sz@r. :(
Ha nem is találkoztok és csalódás ért szerintem könnyebb lesz, próbálj meg vidám dolgokat csinálni, mással ismerkedni... (ami nekem nem igazán jött be, mondjuk én talán el sem akarom felejteni :S)
Lehet közhely, de tereld el a figyelmed, menj el erre-arra, játssz, nézz filmet, tanulj valamit...
Idővel könnyebb lesz, főleg ha találsz is valakit.
Nemtudom egyébként, más iszonyat könnyen túl lép a másikon, a szakítás után szinte azonnal randizik és hát elfelejti a másikat.De az igazit nemlehet elfelejteni, reméljük te nem így jártál...engem 7 éve mar egyfolytában az az érzés ami téged most, szóval átérzem a helyzeted...és hiába jártam azóta több mint egy tucat fiúval, nem megy, fél év után kiég az egész és Ő miatta szakítok az adottal. Iszonyat gáz, ezért nem is keresek már senkit sem, mert inkább csak magam teszem tönkre.
Nekem azt tudom tanácsolni, hogy gyászold meg a kapcsolatot, próbálj meg túllépni; most sírd ki magad nagyon, egy-két hét és ne gondolj rá, dobj ki mindent ami Ő, a szívedből is tépd ki! Jobb lesz meglásd
Nekem a düh segíteni szokott.Azt írtad,hogy nem tudtál bízni benne.Ennek gondolom oka volt.Gondolj erre az okra és gondold végig,hogy mi lett volna így belőletek pár év múlva.
A sírás és a fájdalom természetes,hisz elveszítetted a reményedet,hogy vele leszel örökre és az emlékek is kezdenek megszépülni,így minden sokkal fájdalmasabb.DE!A jobbulás egyedül rajtad múlik.Ne azon rágódj,hogy neki mikor lesz valakije,hanem tervezgesd a saját életedet.Még nagyon fiatal vagy és a legjobb időszakod még csak most jön.Ha továbbtanulsz és új környezetbe kerülsz az nagyon jót fog tenni.Ha dolgozol majd,akkor pedig a munkahely és kollégák miatt lesz jó.
Gondolj bele,hogy az Igazi még vár rád!Valaki majd téged akar elvenni és tőled akar gyereket.
Ez a 11 hónap tényleg hosszú idő,de az életedhez képest csak egy pillanat.Az idő pedig telik és a sebeid be fognak gyógyulni,ebben biztos vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!